Barbecues

Goedkope barbecues online

Op zoek naar een kwalitatief goede, maar goedkope bbq? Bij Budgetplan vindt u barbecues van hoogstaande kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Verschillende goedkope barbecues

Kies de bbq die bij uw wensen past: ga voor extra smaak met een houtskool bbq, een moderne gas bbq, een combinatie gas/ kolen of een inbouw barbecue! Breng mensen bij elkaar en geniet deze zomer van heerlijke etentjes met familie en vrienden!

Bekijk ons online assortiment of kom langs in de winkel.

Wij helpen u graag!

Lees meer Lees minder

Filteren

Actieve verfijning

  1. Aantal pitten / Kookzones: Dit artikel verwijderen 5 pits

Selectie verfijnen

Aantal pitten / Kookzones Hoe meer kookzones er aanwezig zijn, hoe meer pannen je logischerwijs tegelijk kwijt kunt. Wanneer je vaak uitgebreide gerechten kookt is een kookplaat met 5 of 6 kookzones aan te bevelen.
  1. 4 pits (2)
  2. 5 pits (1)
 
1 producten
Boretti Forza BBQ - Budgetplan.nl

Boretti Forza barbecue

  • 4 hoofdbranders
  • 1 Zijbrander
  • Barbecue soort: Gas BBQ
  • Kleur: Meerdere kleuren
Uit voorraad leverbaar
€ 667,00
1 producten

Barbecues
U kunt 3 verschillende soorten barbecues onderscheiden; gas barbecues, barbecues op houtskool en barbecues die geschikt zijn voor zowel gas als houtskool. Budgetplan levert een ruim assortiment Boretti barbecues die zich onderscheiden door hun ontwerp en kwaliteit.

Boretti Collezione Fuori serie outdoorkitchen barbecues
Wanneer u op zoek bent naar een top kwaliteit Boretti barbecues, kiest u dan voor een barbecue uit de Boretti Fuori serie. Deze Boretti barbecues onderscheiden zich door design in combinatie met hoge kwaliteit.  De Boretti Fuori serie bestaat zowel uit gas barbecues (de Ligorio, de Ligorio Top, de Maggiore en de Luciano), als barbecues op houtskool (Barilo) en barbecues die geschikt zijn voor zowel gas als houtskool (Ibrido).

Budgetplan biedt u een keur aan mogelijkheden, zo leveren wij onder andere de Ibrido waarbij u zowel op gas als kolen kunt koken. De Ligorio Top is een gas barbecue die ideaal is om in- en op te bouwen in een bestaande of toekomstige Outdoor Kitchen. Dit model leent zich uitstekend voor de persoonlijke invulling van uw Outdoor Kitchen. Zijn grote broer, de Luciano, is juist een complete Outdoor keuken op gas, compleet met 2 ruime opbergladen en een ingebouwde koelkast voor het opbergen van al uw barbecue benodigdheden!

Budgetplan, ook voor al uw barbecue accessoires!
Budgetplan heeft daarnaast ook een uitgebreid assortiment aan diverse handige en prachtige barbecue accessoires zoals hoezen, draaispitten, diverse soorten barbecue tangen (of sets), brikettenstarters, digitale thermometers, messensets, ophanghaken, handschoenen of schorten. Ideaal om bij een Boretti barbecue mee te bestellen, weg te geven of jezelf cadeau te doen voor verjaardagen, Moederdag of Vaderdag, jubilea of gewoon zomaar!