• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Gasfornuis 6 pits

Een 6-pits gasfornuis staat niet alleen stijlvol in uw keuken, maar u haalt het beste van twee werelden in huis: het gemak van koken op gas en een oven waarin u allerlei gerechten kunt bakken en opwarmen. Zo heeft u met een 6 pits gasfornuis genoeg ruimte voor al uw potten en pannen.
Lees verder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

6 pits gasfornuis

Met een fornuis bent u in één keer klaar om te koken! Bij Budgetplan keukens hebben wij een ruim aanbod 6 pits gasfornuizen met een breedte van 90 of 100cm, zodat er altijd een fornuis bij zit die voldoet aan uw voorwaarden.

6 pits gasfornuis met oven

Wanneer u kiest voor een 6 pits gasfornuis haalt u het beste van twee werelde in huis: het gemak van koken op een gaskookgedeelte en een oven waarin u allerlei gerechten kunt bakken. Een gasfornuis is nog steeds het meest populair. Daarnaast is het goedkoop, makkelijk en kunt u snel uw gerechten koken en bakken.
Bij Budgetplan hebben wij een breed aanbod 6 pits gasfornuizen op voorraad. Met 6 kookzones maakt u eenvoudig heerlijke uitgebreide maaltijden. En dat terwijl u tegelijkertijd heerlijke gerechten in de oven kan laten garen.

Goedkope 6 pits gasfornuis modellen bij Budgetplan

Bekijk onze Budgetplan Outlet online of in onze winkel voor diverse 6 pits gasfornuis modellen met een scherpe prijs. Denk aan topmerken zoals SMEG, Boretti en M-System.

Back to top