• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Smeg gasfornuis

Smeg gasfornuis kopen? Een Smeg gasfornuis met oven staat stijlvol in uw keuken. Zo zijn er diverse formaten gasfornuizen zoals een Smeg gasfornuis 90 cm, een Smeg gasfornuis 60 cm, een Smeg gasfornuis 70 cm en een Smeg gasfornuis 80 cm breed. Een Smeg gasfornuis is daarnaast beschikbaar in verschillende kleuren en met 1 of meerdere ovens.
Lees verder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Smeg gasfornuis

Op zoek naar een Smeg gasfornuis? Bij Budgetplan Keukens bent u aan het juiste adres. De fornuizen van Smeg worden gekenmerkt door uitzonderlijk design, hoge kwaliteit en optimaal gebruikscomfort. Bij Budgetplan hebben wij een ruim aanbod Smeg fornuizen in diverse stijlen, kleuren en afmetingen. Van 60cm, 90cm tot maar liefst 150 cm breed.

Smeg biedt zowel fornuizen met gaskookplaat als inductie of keramische kookplaat. De fornuizen met gaskookplaat hebben een vangschaal die uit één geheel bestaat, waardoor de kookplaten eenvoudig gereinigd kunnen worden. Vanzelfsprekend hebben alle fornuizen met gaskookplaat gietijzeren pannendragers. Verder zijn alle fornuizen voorzien van geforceerde mantelkoeling.

Smeg gasfornuis 90 cm breed

Smeg gasfornuis 60 cm breed

Smeg gasfornuis 110 cm breed

Op zoek naar een goedkoop Smeg gasfornuis?

Bij Budgetplan Keukens bent u aan het juiste adres voor betaalbare Smeg gasfornuizen. Wij bieden een ruim aanbod en hebben vele modellen op voorraad staan. Bekijk ons aanbod in de webshop, of kom langs in de winkel.

Een Smeg gasfornuis voor in uw nieuwe keuken?

Bent u niet alleen op zoek naar een Smeg gasfornuis, maar ook naar een nieuwe keuken?
Al méér dan 30 jaar is Budgetplan uit Ridderkerk gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van nieuwe keukens. Budgetplan heeft een groot aanbod keukens in verschillende kleuren, keukenstijlen en keukenopstellingen. En in elke keuken is er plek voor een Smeg gasfornuis! Bekijk ons aanbod keukens:

Back to top