• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

AEG inbouw koelkasten

Op zoek naar een AEG inbouw koelkast? Bij Budgetplan Keukens hebben wij een ruim assortiment aan AEG inbouw koelkasten. Kies voor een energiezuinige koelkast om op deze manier op uw jaarrekening te besparen! Bekijk hier alle inbouw koelkasten van verschillende A-Merken.

Lees verder
Welke hoogte zoekt u?
  • ± 88 cm
  • ± 102 cm
  • ± 122 cm
  • ± 140 cm
  • ± 158 cm
  • ± 178 cm
  • Hoger dan 195 cm
Zoekt u een inbouw koelkast met vriesvak?
  • Met vriesvak
  • Zonder vriesvak
Welk deursysteem gebruikt u voor montage?
  • Deur-op-deur (56 cm breed)
  • Sleepdeur (54 cm breed)
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

AEG inbouw koelkast kopen?

Ontdek bij Budgetplan de collectie inbouw koelkasten van het merk AEG. AEG heeft een goede reputatie dankzij hun innovatie en design. Hun inbouwkoelkasten zijn betrouwbaar, functioneel en voegen een vleugje verfijning toe aan uw keuken. Een inbouw koelkast wordt naadloos in uw keuken geïntegreerd hierdoor wordt een strak uiterlijk gecreëerd zonder extra vloeroppervlakte in beslag te nemen. 

AEG inbouw koelkasten zijn gecreëerd met geavanceerde koel-technologieën. Uw voedsel blijft langer vers dankzij de nauwkeurig gecontroleerde temperatuurinstellingen en intelligente luchtventilatie. Om het gebruiksgemak in de keuken te verbeteren zijn AEG inbouwkoelkasten uitgerust met handige functies zoals LED-verlichting en verstelbare legplateaus. 

Heeft u liever een andere inbouw koelkast? Bekijk dan hier de Outlet van Budgetplan Keukens.

Diverse modellen AEG inbouw koelkasten

U kunt uit diverse soorten en maten kiezen voor een AEG inbouw koelkast. Om de perfecte koelkast te vinden voor uw keuken kunt u gebruik maken van de filters en sorteeropties.

AEG inbouw koelkasten zijn in verschillende hoogtes beschikbaar, bekijk daarom goed welke maten in uw keuken passen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een koelkast die ± 88 cm hoog is. Er zijn ook hogere koelkasten van ± 178 cm. Wanneer u een koelkast heeft met een sleepdeur montage spreken wij over een breedte van 54 cm. In het geval van een deur-op-deur montage wordt er gesproken over een breedte van 56 cm.

Ook kunt bepalen aan hoeveel inhoud u behoefte heeft. Daarnaast kan een AEG inbouw koelkast beschikken over een geïntegreerd vriesvak. Heeft u geen behoefte aan een vriesgedeelte in uw koelkast? Ga dan voor een inbouw koelkast van AEG zonder vriesgedeelte.

Voordelen en functies AEG inbouw koelkast

Een AEG inbouw koelkast kan beschikken over tal handige functies en voordelen. De aanpasbare indeling kan een voordeel zijn van een inbouw koelkast. Net als de naadloze integratie in uw keuken en de ruimtebesparing.

Een handige functie waar sommige AEG inbouw koelkasten van voorzien zijn is de vershoudzone. U kunt uw verse producten langer bewaren in deze zone waardoor smaak, kleur, vitamine en voedingsstoffen langer behouden blijven. Dankzij de vochtigheidsregelaar voor het aanpassen van de condensatie wordt er een perfect klimaat gecreëerd in de vershoudzone.   

Softclose is een andere handige functie die ervoor zorgt dat uw koelkastdeur altijd zacht en netjes dichtvalt vanaf een bepaalde hoek. U kunt uw verse producten sneller op de ideale temperatuur krijgen doormiddel van de snelkoel en snelvries functie. Deze functie zorgen ervoor dat uw voedsel langer goed blijft. AEG inbouw koelkast kunnen ook beschikken over LED verlichting en gehard glazen legplateaus die soms in hoogte verstelbaar zijn.

Installatie en garantie

Bij een inbouw koelkast wordt uw AEG koelkast geïntegreerd in uw keuken en gemonteerd in een hoge kast. Er zijn twee mogelijke montagesystemen voor een inbouw koelkast, de sleepdeur en de deur-op-deur. Met een sleepdeur glijdt uw koelkastdeur als het ware mee met de keukenkastdeur wanneer uw deze opent en sluit. Dit komt omdat de deuren doormiddel van scharnieren en geleiderails met elkaar verbonden zijn. In het geval van een deur-op-deur montage glijden de koelkastdeur en keukenkastdeur niet langs elkaar omdat ze direct op elkaar gemonteerd zijn.

Wanneer u een AEG inbouw koelkast koopt krijgt u een 2 jaar volledige garantie. Let goed op wat er allemaal onder de garantie valt en aan welke voorwaarden u moet voldoen om de garantie te krijgen.

Back to top