• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Bosch inbouw koelkasten

Op zoek naar een Bosch inbouw koelkast? Budgetplan Keukens heeft een ruim assortiment Bosch inbouw koelkast modellen, in diverse hoogtes en met verschillende functies. Let goed op de inbouw hoogtes en montage opties: sleepdeur of deur-op-deur. Bekijk hier alle inbouw koelkasten van verschillende A-Merken!

Lees verder
Welke hoogte zoekt u?
  • ± 88 cm
  • ± 102 cm
  • ± 122 cm
  • ± 140 cm
  • ± 158 cm
  • ± 178 cm
  • Hoger dan 195 cm
Zoekt u een inbouw koelkast met vriesvak?
  • Met vriesvak
  • Zonder vriesvak
Welk deursysteem gebruikt u voor montage?
  • Deur-op-deur (56 cm breed)
  • Sleepdeur (54 cm breed)
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Bosch inbouw koelkast kopen?

Zoekt u naar een Bosch inbouw koelkast? Hier kunt u de collectie bekijken van Budgetplan Keukens. Het merk Bosch staat bekend om hun hoogwaardige inbouw koelkasten. Deze apparaten bieden innovatie, kwaliteit en diverse functies en voordelen waardoor uw dagelijks leven efficiënter en gemakkelijker wordt. Bosch inbouw koelkasten beschikken vaak over verstelbare planken en handige opbergvakken zodat u uw koelkast kan organiseren zoals u wilt. 

Veel Bosch inbouw koelkasten zijn ontworpen met heldere LED verlichting voor een overzichtelijke koelkast evenals geavanceerde technologieën zoals VitaFresh, waardoor uw voedsel langer vers blijft. Dit helpt om voedselverspilling te verminderen wat er ook voor zorgt dat u minder kosten heeft. 

Bosch inbouw koelkasten zijn ontworpen om in diverse keukenstijlen te passen. Hun design is modern en strak zodat de koelkast naadloos in uw keuken past. Ook biedt Bosch een scala maten en modellen. Hierdoor kunt u de ideale inbouw koelkast vinden voor uw behoeften en keuken.

Heeft u liever een andere inbouw koelkast? Bekijk dan hier de online Outlet van Budgetplan Keukens.

Diverse modellen Bosch inbouw koelkasten

Bij Budgetplan Keukens vindt u diverse Bosch inbouw koelkasten in diverse hoogtes. Bedenk voor aanschaf dus goed welke hoogte u nodig heeft en hoeveel liter inhoud u nodig heeft. De hoogtes van een Bosch inbouw koelkast variëren van ± 88 cm tot ± 178 cm.

Verder is er keuze uit Bosch inbouw koelkasten met geïntegreerd vriesvak om op deze manier toch levensmiddelen te kunnen invriezen of u kiest voor een koelkast met enkel ruimte om te koelen (zonder vriesgedeelte). Bosch inbouw koelkasten zijn er in diverse energieklasses: zo kan er ook nog worden bespaard op uw jaarlijkse energierekening.

Voordelen en functies Bosch inbouw koelkast

Naast zaken zoals hoogte, inhoud en energieklasse is het wijs om te bedenken welke handige functies benodigd zijn bij de aanschaf van een Bosch inbouw koelkast. Een Bosch inbouw koelkast kan over diverse voordelen en functies beschikken.

De meeste basismodellen beschikken over een snelkoelfunctie en een snelvriesfunctie. Deze functies zorgen ervoor dat uw voedsel snel op de ideale temperatuur komen waardoor het langer goed blijft. Wanneer uw koelkast beschikt over Softclose dan valt uw koelkastdeur vanaf een bepaalde hoek altijd netjes en zacht dicht.

Daarnaast kan een Bosch inbouw koelkast voorzien zijn van een VitaFresh lade, ook wel een vershoudzone genoemd. Bewaar uw verse voedsel, zoals groente en fruit, in deze lade zodat het tot wel 2x langer vers en vitaminerijk blijft. Meerdere inbouw koelkast zijn ook uitgerust met LED verlichting, gehard glazen legplateaus en een flessenrek.

Installatie en garantie

Een Bosch inbouw koelkast wordt in een hoge kast gemonteerd. Er zijn twee mogelijke montagesystemen, namelijk sleepdeur (54 cm breed) en deur-op-deur (56 cm breed). Bij een deur-op-deur montage worden de koelkastdeur en keukenkastdeur direct op elkaar gemonteerd waardoor ze niet langs elkaar glijden. Met een sleepdeur montage glijden de koelkastdeur en keukenkastdeur wel langs elkaar omdat de deuren doormiddel van scharnieren en geleiderails aan elkaar verbonden zijn.

Bosch biedt 2 jaar volledige garantie op hun apparaten. Bekijk goed wat er allemaal onder de garantie valt. Let ook op aan welke voorwaarde u moet voldoen om in aanmerking te komen voor de garantie.

Back to top