• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Siemens koelkasten

Maak het leven nog aangenamer met een Siemens koelkast: intelligente koel- en vriestechnologieën voor duurzame versheid, aanpasbare flexibiliteit en een verfijnde design. Kies uit inbouw, onderbouw of vrijstaande Siemens koelkasten.

Lees verder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Siemens koelkasten kopen?

Ontdek bij ons een uitgebreide collectie van hoogwaardige en innovatieve koelkasten van het gerenommeerde merk Siemens. Al vele jaren staat Siemens bekend om zijn leidende technologieën, betrouwbaarheid en stijlvolle ontwerpen. Op zoek naar een ruime koel-vriescombinatie, een compacte koelkast voor een kleine keuken of een inbouwmodel dat naadloos in je keuken past?

Wat Siemens koelkasten echt onderscheidt, is de innovatieve technologie die in elk apparaat is geïntegreerd. Met functies zoals intelligente sensoren, nauwkeurige temperatuurregeling en geavanceerde luchtstromen, zorgen Siemens koelkasten ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat de smaak en textuur behouden blijven. Daarnaast staan Siemens koelkasten bekend om hun energie-efficiënte en milieuvriendelijke ontwerpen. Met een Siemens koelkast krijg je niet alleen een apparaat van topkwaliteit, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Siemens koelkasten zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit, innovatie en stijl in één apparaat.

Diverse Siemens koelkast modellen

Siemens koelkasten zijn er in veel verschillende soorten en maten en met verschillende functies en kenmerken. Om uw ideale apparaat te zoeken kunt u gebruik maken van de filters en sorteeropties. 

Om de juiste maat te vinden kunt u zoeken op de hoogte en breedte maten. Hiervoor is het wel van belang om te weten wat er in uw keuken past. Het is ook mogelijk om te zoeken montage syteem(deur op deur of sleepdeur) en u kunt ook zoeken op de handige functies en kenmerken van een koelkast die voor u van belang zijn.

Over het algemeen staat Siemens bekend om zijn hoogwaardige elektronische apparatuur, waaronder koelkasten. Siemens biedt een breed scala aan koelkastmodellen, waaronder koel-vriescombinaties, side-by-side koelkasten en inbouwkoelkasten

Voordelen en handige functies van een Siemens koelkast

Siemens koelkasten bieden tal van voordelen handige functies die je dagelijkse leven in de keuken gemakkelijker en efficiënter maken.

Siemens staat bekend om zijn geavanceerde technologieën die zijn geïntegreerd in hun koelkasten. Van intelligente sensoren die de temperatuur nauwkeurig regelen tot innovatieve luchtstromen die een gelijkmatige koeling garanderen. Ze zijn ook uitgerust met energiebesparende functies en behalen hoge energielabels, waardoor ze niet alleen kostenbesparend zijn op lange termijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Met strakke lijnen, hoogwaardige materialen en oog voor detail voegen ze ook een vleugje elegantie toe aan je keukeninterieur.

Een aantal handige functies van Siemens koelkasten zijn bijvoorbeeld Snelkoelen/-vriezen, Vershoudzone en NoFrost. Met Snelkoelen en Snelvriezen kan je nieuwe producten snel op de juiiste temperatuur krijgen. In een Vershoudzone kunt u groente en fruit langer vers houden door de temperatuurregeling in deze zone en met de NoFrost functie heeft u de luxe om nooit meer uw vriesgedeelte te hoeven ontdooien

Installatie en garantie

Een Siemens koelkast heeft net zoals andere koelkasten twee verschillende manieren van montage. Bij deur op deur montage wordt de deur van de kast direct op de deur van de koelkast gemonteerd. Hierbij bewegen de deuren niet, ten opzichte van elkaar. Bij een sleepdeur montage is dit wel het geval. De koelkastdeur en de keukenmeubeldeur hebben beiden eigen scharnieren en worden met elkaar verbonden door een geleiderrails. Bij het openen en sluiten glijden de deuren langs elkaar heen.

Bij Siemens wordt er 2 jaar volledige garantie gegeven op alle apparatuur. Zo ook de koelkasten van Siemens. Let wel op de voorwaarden die worden gegeven voor het verlenen van garantie en wat allemaal binnen de garantie valt.

Back to top