• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Whirlpool koelkasten

Met een Whirlpool koelkast houdt u uw voedsel altijd vers op voorraad. Whirlpool koelkasten zijn vriendelijk in gebruik. Kies voor een inbouw, onderbouw of vrijstaande Whirlpool koelkasten.

Lees verder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Whirlpool koelkasten kopen?

Ontdek bij Budgetplan Keukens de selectie van het innovatieve en betrouwbare merk Whirlpool. Al vele jaren staat Whirlpool bekend om hun kwaliteit, innovatie en hun koelkasten met de nieuwste technologieën. Door het voortdurend ontwikkelen van hun apparatuur zorgen ze voor betere gebruiksgemak en efficiëntie.

Een belangrijk aspect van Whirlpool is de betrouwbaarheid van hun koelkasten. Whirlpool koelkasten zijn ontworpen om consistent te presteren en lang mee te gaan dankzij hun geavanceerde koelsystemen en hoogwaardige materialen. Daarnaast biedt Whirlpool verschillende koelkastmodellen in verschillende maten, kleuren en designs. Hierdoor kunt u een koelkast vinden die ideaal in uw keuken past. 

Diverse Whirlpool koelkast modellen

Whirlpool biedt koelkasten in verschillende soorten en maten. U kunt gebruik maken van de filters en sorteeropties om de ideale koelkast te vinden. 

Als u behoefte heeft aan een vriesgedeelte kunt u gaan voor een koel-vriescombinaties. Heeft u liever een kleiner vriesgedeelte dan is een koelkast met geïntegreerd vriesvak ideaal. Ook kunt u kiezen voor een koelkast zonder vriesgedeelte.

U kunt zoeken op de hoogtes en breedtes van de Whirlpool koelkasten om de juiste maat te vinden, zodat het perfect in uw keuken past. Er worden inbouw evenals onderbouw koelkasten aangeboden. 

Voordelen en handige functies van een Whirlpool koelkast

Whirlpool koelkasten zijn voorzien van verschillende handige functies. Veel koelkastmodellen van Whirlpool bieden geavanceerde functies. Hun koelkasten hebben energiezuinige koeling, intelligente temperatuurregeling en slimme connectiviteitsopties. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw voedsel op de juiste temperatuur wordt bewaard. 

Door het gebruik van geavanceerde isolatiematerialen en efficiënte compressoren wordt het energieverbruik geminimaliseerd. Dit is goed voor het milieu, maar zorgt er ook voor dat uw energiekosten omlaag gaan op lange termijn.

Whirlpool koelkasten zijn voorzien van gehard glazen legplateaus. Sommige koelkasten beschikken over handige flessenrekken. Met de LED binnenverlichting heeft u een goed overzicht over de inhoud van uw koelkast.

Installatie en garantie

Een Whirlpool koelkast kan op twee verschillende manieren gemonteerd worden. Bij een inbouwkoelkast wordt uw koelkast in een hoge kast gemonteerd. Kiest u voor een onderbouwkoelkast dan wordt hij onder het aanrecht tussen twee meubelkasten geïnstalleerd.

Bij Whirlpool krijgt u 2 jaar volledige garantie op uw koelkast. U kunt 3 jaar extra garantie* krijgen na aanmelding bij Whirlpool. Het is belangrijk dat u op let aan welke voorwaarden u moet voldoen om in aanspraak te komen voor de garantie en wat er allemaal onder de garantie valt.

Back to top