• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Gaskookplaten

Gaskookplaat kopen? Een gaskookplaat bevat gaskookzones/ gas-branders om uw gerechten op hoog vuur te kunnen koken. Door te koken op een gaskookplaat is de warmte goed te regelen waardoor uw gerechten minder snel aanbranden. Daarnaast hoeft u ook geen speciale (dure) pannen aan te schaffen. Goedkope kookplaten gaskookplaten kunt u vinden in de Budgetplan Outlet online.

Lees verder
Welke breedte heeft u nodig?
  • ± 60 cm
  • ± 70 cm
  • ± 75 cm
  • ± 90 cm
Hoeveel kookzones heeft u nodig?
  • 4 Kookzones
  • 5 Kookzones
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

De juiste gaskookplaat, er zijn diverse soorten gaskookplaten

Koken op een gaskookplaat is nog steeds erg populair. Het is goedkoop, makkelijk en snel. Heeft u voldoende aan 4 pits gaskookplaat, 5 pits gaskookplaat of een 6 pits gaskookplaat? Mocht u vaak wokken, kies dan voor een gas kookplaat met wokbrander. Genoeg ruimte op uw aanrecht? Ook voor een 90 cm breed gaskookplaat of een gas op glas 90 cm kookplaat bent u bij ons aan het juiste adres.

Budgetplan keukens heeft een ruim en goedkoop assortiment gaskookplaten. Kom naar de winkel of bekijk ons aanbod in de webshop.

Inbouw gaskookplaat

Waar moet u op letten bij het kopen van een inbouw gaskookplaat? Verschillende aspecten spelen een rol om er achter te komen welke gas kookplaat geschikt is voor bij u in de keuken. Hierbij zijn de nisbreedte en de bladdikte bepalend voor het uitzoeken van een geschikte kookplaat. Heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Gas op glas kookplaat

Het schoonmaken van een gaskookplaat is vaak een lastig klusje. Daar is wat op gevonden. Bij een gaskookplaat ‘gas op glas’ is de vangschaal niet van RVS maar van glas. Zo hoeft u niet langer te schrobben om de gas kookplaat schoon te maken.

Vergeet de Budgetplan Outline online of in de winkel niet te bezoeken voor de voordeligste kookplaten van verschillende topmerken: denk o.a. aan een ATAG gaskookplaat, een Bosch gaskookplaat of een Etna gaskookplaat!

Een gaskookplaat voor in uw nieuwe keuken?

Bent u niet alleen op zoek naar een gaskookplaat, maar ook naar een nieuwe keuken?
Al méér dan 30 jaar is Budgetplan uit Ridderkerk gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van nieuwe keukens. Budgetplan heeft een groot aanbod keukens in verschillende kleuren, keukenstijlen en keukenopstellingen. Bekijk ons aanbod keukens:

Back to top