Siemens Inductie Kookplaat

Filteren

Actieve verfijning

 1. Merk: Dit artikel verwijderen Siemens
 2. Soort kookplaat: Dit artikel verwijderen Tepan Yaki bakplaat

Selectie verfijnen

Merk Het merk van het product.
 1. Novy (2)
 2. Siemens (1)
Soort kookplaat
 1. Inductie kookplaat (38)
 2. Tepan Yaki bakplaat (1)
 3. Kookplaat voorzien van afzuigsysteem (3)
Eigenschappen
 1. Tepan Yaki (1)
 2. Timer (1)
 

Budgetplan heeft veel diverse modellen als u op zoek bent naar een Siemens inductiekookplaat. De meeste Siemens inductieplaat modellen beschikken over een Power Boost functie om de kooktijd tot 50% te verkorten voor extra kookgemak. Grote potten of pannen? Dan zijn de Siemens Inductiekookplaten met FlexInductie interessant: voeg 2 kookzones samen tot 1 grote kookzone.

1 producten
Siemens ET475FYB1E inbouw inductiekookplaat Teppan Yaki domino

Siemens ET475FYB1E inbouw inductiekookplaat Teppan Yaki domino

 • 1 groot roestvrijstalen oppervlak
 • TouchSlider bediening
 • Kleur: RVS Roestvrijstaal
 • Breedte: 392 mm
Levertijd 3-5 werkdagen

Adviesprijs € 1.599,00

Nu € 917,00
1 producten

Siemens inductie kookplaat

Met een inductiekookplaat van Siemens maakt u uw favoriete maaltijden snel en gemakkelijk klaar. Een inductiekookplaat genereert onmiddelijk warmte, die meteen na het uitschakelen weer verdwijnt. Met deze inductie technologie produceren de kookplaten de hitte elektromagnetisch en precies daar waar dat nodig is: in de bodem van de pan. Budgetplan heeft inductiekookplaten van 90, 80 en 60 cm voor u in het assortiment.

 

Siemens inductiekookplaat met PowerInduction en powerMove Plus

Met flexInduction Plus van Siemens stelt u uw kookplaat flexibel bij. Ideaal om uw kookgerei neer te zetten waar u maar wilt. Naast de traditionele gerangschikte ronde zones, zijn er rechthoekige inductiezones die u kan combineren tot één grote. FlexMotionion is een slimme functie van Siemens. Deze functie onthoudt de warmte-instellingen voor verschillende pannen, zodat deze vrij over de inductiekookplaat zijn te verplaatsen. De temperaturen in de nieuwe kookzone wordt automatisch aangepast.

 

Kook- en Braadsensor

De Siemens inductie kookplaten kunnen communiceren met slimme sensoren. Bevestig de kook sensor aan de pan, en wees zeker van een automatische temperatuurregeleing, die draadloos via Bluetooth is in te stellen. De Braadsensor maakt dat uw vlees en vis precies goed gaart, zonder aan te branden. Selecter het programma dat u wilt en de braadsensor neemt de nediening over. Zo bent u zeker van een perfect stukje vlees of vis, en zijn vitamines en voedingstoffen beschermt. Kortom, een Siemens inductiekookplaat is voorzien van uitstekende innovatieve functies, wat koken makkelijker maakt. Heeft u vragen bij één van deze functies? Of wilt u een Siemens inductieplaat het liefst in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Ridderkerk.