• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Kookplaten Outlet

In de kookplaten outlet van Budgetplan, vindt u zeer scherp afgeprijsde kookplaten van diverse A-merken!

Lees verder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Kookplaat kopen?

Budgetplan heeft een breed assortiment kookplaten van diverse merken, uitvoeringen en in verschillende maten. Kies uit gaskookplaten, inductie kookplaten of keramische kookplaten, maar ook elektrische kookplaten en vrijstaande kookplaten. Als u op zoek bent naar een kookplaat, bedenk dan goed hoeveel kookzones u nodig heeft. Daarnaast is het van belang op wat voor kookvlak u wilt kopen: inductie, gas of inductie. Kookplaten kunnen beschikken over diverse handige functies zoals een krachtige wokbrander.

Wat is een kookplaat?

Een kookplaat is simpel gezegd: Een kookplaat is een apparaat dat wordt gebruikt om voedsel te bereiden door middel van warmte. Het bestaat uit een vlak oppervlak waarop pannen en potten worden geplaatst, die worden verhit door middel van elektriciteit, gas of inductie. Bij Budgetplan hebben wij al deze soorten kookplaten in het assortiment.

Waar moet u op letten bij het kopen van een kookplaat?

Bij het kopen van een kookplaat zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder:

  • Type kookplaat: Er zijn verschillende soorten kookplaten beschikbaar, zoals elektrische, gas-, inductie- en keramische kookplaten. Kies het type dat het beste past bij uw kookstijl en behoeften.
  • Formaat: Zorg ervoor dat de kookplaat past op de plek waar u deze wilt installeren en dat deze groot genoeg is voor uw kookbehoeften.
  • Aantal kookzones: Kies het aantal kookzones dat u nodig heeft op basis van uw kookbehoeften. Overweeg ook of u meerdere pannen tegelijk wilt kunnen gebruiken.
  • Vermogen: Controleer het vermogen van de kookplaat en zorg ervoor dat het voldoende is om de pannen en potten snel en efficiënt te verwarmen.
  • Functies: elke kookplaat heeft verschillende handige functies zoals een Booster kookstand, Flex kookzone of een Timer. Kijk daarom goed welke functies u nodig heeft en pas hier uw keuze op aan.

Kookplaten van A-merken

Let bij de aanschaf van een kookplaat op de buitenmaten en inbouwmaten (te zien in de maatschets).

Een kookplaat voor in uw nieuwe keuken?

Bent u niet alleen op zoek naar een kookplaat, maar ook naar een nieuwe keuken?
Al méér dan 30 jaar is Budgetplan uit Ridderkerk gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van nieuwe keukens. Budgetplan heeft een groot aanbod keukens in verschillende kleuren, keukenstijlen en keukenopstellingen. En in elke keuken is er plek voor een kookplaat! Bekijk ons aanbod keukens:

Back to top