• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Zanussi kookplaten

Budgetplan Keukens biedt verschillende Zanussi kookplaten aan. Kies voor een gaskookplaat met gietijzeren pannendragers, een keramische kookplaat met TouchControl of een inductiekookplaat met boosterfunctie, waarmee u de kooktijd tot wel 50% verkort!
Lees verder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Zanussi kookplaat kopen?

Bent u op zoek naar een Zanussi kookplaat dan heeft u bij Budgetplan Keukens ruime keuze! Als het gaat om Zanussi kookplaat modellen kunt u kiezen uit gaskookplaten, keramische kookplaten en inductie kookplaten. Zanussi is een onderdeel van Electrolux. Veel Zanussi kookplaat modellen worden gekenmerkt door een opvallend en stijlvol uiterlijk en stralen vakmanschap uit. Zanussi kookplaat modellen zijn naast een mooi design ook praktisch en ook aan gebruiksvriendelijkheid is nagedacht. 

Zanussi kookplaat functies

Als u kiest voor een Zanussi kookplaat is er naast het design ook nog eens aan gebruikvriendelijkheid nagedacht. Zo kan er gekozen worden uit gietijzeren pannendragers of geëmailleerde pannendragers bij een Zanussi gaskookplaat. De kookzones van Zanussi keramische kookplaten en Zanussi inductiekookplaten zijn overzichtelijk en eenvoudig en makkelijk bedienbaar. Budgetplan Keukens heeft een aantal mooie en goedkope kookplaten beschikbaar en altijd met volledige garantie!

Een Zanussi kookplaat voor in uw nieuwe keuken?

Bent u niet alleen op zoek naar een Zanussi kookplaat, maar ook naar een nieuwe keuken?
Al méér dan 30 jaar is Budgetplan uit Ridderkerk gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van nieuwe keukens. Budgetplan heeft een groot aanbod keukens in verschillende kleuren, keukenstijlen en keukenopstellingen. En in elke keuken is er plek voor een Zanussi kookplaat! Bekijk ons aanbod keukens:

Back to top