Siemens combi-stoomovens

2 producten
A+
Siemens CS856GDW6S inbouw combi-stoomoven - Budgetplan

Siemens CS856GDW6S inbouw combistoomoven met EcoClean zelfreinigende katalytische achterwand ACTIE OP=OP!

  • Home Connect: bediening op afstand
  • Kerntemperatuurmeter
  • Kleur: Wit
  • Inhoud: 47 Liter
Uit voorraad leverbaar

Adviesprijs € 1.999,00

Nu € 899,00
A+
Siemens CS858GRB7 inbouw combi-stoomoven met FullSteam en Home Connect - Budgetplan

Siemens CS858GRB7 inbouw combi-stoomoven met FullSteam en Home Connect

  • FullSteam stoomfunctie
  • Home Connect: bediening op afstand
  • Kleur: Zwart
  • Inhoud: 47 Liter
Uit voorraad leverbaar
Prijs op aanvraag
2 producten

Siemens stoomovens
Een Siemens stoomoven is aan te raden wanneer u fan bent van lekker eten; door het toevoegen van stoom tijdens het bereidingsproces wordt de warmte gelijkmatig overgedragen aan uw gerechten. Met een Siemens stoomoven bereidt u heerlijke, delicate en gezonde gerechten met behoud van smaak, textuur, kleur en vitamines omdat deze niet meer verloren gaan tijdens het bereiden. Ook drogen gerechten niet meer uit. Met een stoomoven kunt u op eenvoudige en gezonde wijze uw gerechten garen zonder al te veel moeite! De meeste Siemens stoomovens zijn voorzien van voorgeprogrammeerde programma’s die het mogelijk maken om zonder omkijken uw gerechten te bereiden. Ook kunt u met de meeste Siemens stoomovens een gerecht opnieuw opwarmen of regenereren, zonder dat de textuur en smaak verloren gaan (zoals bij een magnetron).  

2 Soorten Siemens stoomovens
Een Siemens stoomoven kunt u onderverdelen in twee soorten stoomovens; een zogenaamde fullSteam stoomoven en een addedSteam stoomoven. De addedSteam stoomfunctie functioneert niet als complete stoomoven; bijvoorbeeld groenten, aardappelen of pasta kunt u in deze oven niet bereiden m.b.v. stoom. Indien u dit wel wilt, dan kunt u beter kiezen voor een fullSteam stoomoven. Met de fullSteam stoomfunctie kunt u naast brood, vis en vlees ook groenten, aardappelen of pasta bereiden d.m.v. stoom.

Voordelen van een combi-stoomoven
Daarnaast zijn er ook nog de combi-stoomovens en de ovens met stoomfunctie, hierdoor hoeft u geen 2 aparte ovens aan te schaffen, maar ervaart u alle functionaliteiten in één oven! Met een reguliere Siemens stoomoven kunt u niet bakken of braden. Indien u toch ook wilt bakken of braden, dan kunt u beter kiezen voor een Siemens combi-stoomoven. Een Siemens combi-stoomoven heeft naast een stoomfunctie namelijk ook een Boven- en Onderwarmte-, Hetelucht- en Grill -functie waarmee u wel kunt bakken, braden en gratineren. Hierdoor hoeft u geen 2 aparte ovens aan te schaffen, maar ervaart u alle functionaliteiten in één oven!

Een recente ontwikkeling in ovens is de techniek waarbij u de oven op afstand kunt bedienen (zoals o.a. Home Connect bij Siemens). Een voorbeeld van Home Connect is dat u alvast de oven kunt voorverwarmen vanaf een afstandje; bijvoorbeeld terwijl u op de bank zit of nog op uw werk bent. Home Connect werkt door middel van een app (applicatie) op uw smartphone of tablet.


Hoe Home Connect werkt:


Een voorbeeld van één van de Home Connect oven functionaliteiten; RecipeWorld: