Wasmachines

 
1 producten
A+++
Siemens WM14T590NL wasmachine met Anti-vlekken systeem - Budgetplan

Siemens WM14T590NL wasmachine met stille iQdrive motor met 10 jaar garantie

  • 4 Vlekken programma's
  • 9 Speciale programma's
  • Energieklasse: A+++ -30%
  • Inhoud: Vulgewicht: 1 - 8 kg
Uit voorraad leverbaar

Adviesprijs € 749,00

Nu € 599,00
1 producten

Wasmachines

Wasmachines goedkoop bij Budgetplan

Op zoek naar een wasmachine of droogtrommel? Kom dan langs bij Budgetplan of bekijk ons assortiment wasautomaten online.

Ons assortiment bestaat uit wasmachines die voorzien zijn van verschillende innovatieve technologieën om het wassen zo efficiënt mogelijk te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kiest u bijvoorbeeld voor een goedkope wasmachine met wasmiddel dosering en uitgestelde wastijd of voor een model die zelf het toerental bepaalt en een aquasensor om onnodige waterverspilling te voorkomen.

Wasautomaten kopen: waar moet ik op letten?

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten bij de aanschaf van een wasautomaat/ wasmachine, bekijk onderstaande checklist:

  • Vulgewicht: het vulgewicht kan verschillen van 7 kg tot 9 kg. Bent u alleen of woont u samen dan is 7 kg meer dan voldoende. Heeft u een gezin bestaande uit 5 mensen of meer dan adviseren wij een vulgewicht van 9 kg.
  • Centrifugetoerental: hierbij gaat het om het aantal toeren waarmee een was wordt gedraaid. Hoe hoger het toerental, des te droger uw wasgoed uit de wasmachine komt.
  • Programma's: de meeste wasmachines bezitten meerdere programma's en functies. Een snelprogramma vinden wij erg handig!
  • Aquastop/ Waterbeveiliging: hiermee biedt de fabrikant garantie tegen lekkage en waterschade

Goedkope wasmachines met speciale functies

Als u alle gemakken wilt ervaren en u bent momenteel wasautomaten online aan het vergelijken dan zijn er ook een aantal goedkope wasmachines met speciale functies.

Denk eens aan een anti -vlekken programma zodat u de meest voorkomende vlekken gemakkelijk kunt verwijderen. Denk eens aan wijnvlekke, make up of chocoladevlekken die u kinderen voor de zoveelste keren hebben gemaakt.

Budgetplan biedt verschillende goedkope wasmachines online en in de winkel van verschillende merken met diverse functies. Zo is er altijd