Wasmachines

Filteren

Actieve verfijning

 1. Bediening: Dit artikel verwijderen Tiptoets

Selectie verfijnen

Bediening De manier waarop het apparaat bediend kan worden.
 1. Draaiknoppen-/druktoets (7)
 2. Tiptoets (1)
 3. Touch display (1)
 4. Elektronisch (5)
 
1 producten
A+++
Siemens WM14T590NL wasmachine met Anti-vlekken systeem - Budgetplan

Siemens WM14T590NL wasmachine met stille iQdrive motor met 10 jaar garantie

 • 4 Vlekken programma's
 • 9 Speciale programma's
 • Energieklasse: A+++ -30%
 • Inhoud: Vulgewicht: 1 - 8 kg
Uit voorraad leverbaar

Adviesprijs € 749,00

Nu € 699,00
1 producten

Goedkope wasmachine kopen?

Op zoek naar een goede wasmachine die o.a. uw kleding en beddengoed weer fris en schoon maken? Dan bent u bij Budgetplan aan het juiste adres. U kunt kiezen uit wasmachines van diverse merken met verschillende speciale functies.

Ons assortiment bestaat uit wasmachines die voorzien zijn van verschillende innovatieve technologieën om het wassen zo efficiënt mogelijk te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kiest u bijvoorbeeld voor een goedkope wasmachine met wasmiddel dosering en uitgestelde wastijd of voor een model die zelf het toerental bepaalt en een aquasensor om onnodige waterverspilling te voorkomen.

Wasmachine kopen: waar moet ik op letten?

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten bij de aanschaf van een wasautomaat/ wasmachine, bekijk onderstaande checklist:

 • Vulgewicht: het vulgewicht kan verschillen van 7 kg tot 9 kg. Bent u alleen of woont u samen dan is 7 kg meer dan voldoende. Heeft u een gezin bestaande uit 5 mensen of meer dan adviseren wij een vulgewicht van 9 kg.

 • Centrifugetoerental: hierbij gaat het om het aantal toeren waarmee een was wordt gedraaid. Hoe hoger het toerental, des te droger uw wasgoed uit de wasmachine komt.

 • Programma's: de meeste wasmachines bezitten meerdere programma's en functies. Een snelprogramma vinden wij erg handig!

 • Aquastop/ Waterbeveiliging: hiermee biedt de fabrikant garantie tegen lekkage en waterschade

Goedkope wasmachines met speciale functies

Als u alle gemakken wilt ervaren en u bent momenteel wasautomaten online aan het vergelijken dan zijn er ook een aantal goedkope wasmachines met speciale functies.

Denk aan een anti-/vlekkenprogramma zodat u de meest voorkomende vlekken gemakkelijk kunt verwijderen. Denk eens aan wijnvlekken, make up of chocoladevlekken die u kinderen voor de zoveelste keren hebben gemaakt.

Een nieuwe functie is Home Connect: hiermee kunt u met uw Smartphone bepaalde instellingen bedienen op afstand. Erg handig als u even van huis bent of nog in bed ligt.

Budgetplan biedt verschillende goedkope wasmachines online en in de winkel van verschillende merken met diverse functies. Zo is er altijd een wasmachine die bij uw past.

Bekijk HIER goedkope wasmachines in de Budgetplan Outlet

Kom langs bij Budgetplan in Ridderkerk of bekijk ons uitgebreide assortiment vriezers/ vrieskast online. Goedkope vriezers/ vrieskasten vindt u bij Budgetplan. Ons assortiment bestaat uit onderbouw vrieskasten, inbouw vrieskasten. Hou onze budget selectie in de gaten voor extra scherpe prijzen.