Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

Hoe gaat Budgetplan Keukens om met het Coronavirus?

Vanaf 15 januari is de winkel weer geopend tot 17:00 uur!

LEVERTIJDEN KUNNEN AFWIJKEN

Door de toegenomen vraag naar huishoudelijke apparatuur en de beperkte beschikbaarheid van grondstoffen en onderdelen bij de meeste producenten, kan het zijn dat de levertijden van apparaten oplopen. Op onze website proberen wij zo up-to-date mogelijk aan te geven of een product uit voorraad leverbaar is, of dat u mogelijk een langere levertijd kunt verwachten.

Vragen? Neem telefonisch contact op via 0180-442322.

NIEUWE KEUKEN NODIG?
 
Verschillende mogelijkheden: keukenadvies, keukeninspiratie, offerte opvragen, offertes vergelijken, adviseur aan huis in sommige gevallen en uiteraard de aankoop van uw nieuwe droomkeuken!
 
Maak een online afspraak met één van onze keukenadviseurs, KLIK HIER
Welke voorzorgsmaatregelen nemen jullie in de winkel?

Wij blijven ons houden aan de regels van de overheid en het RIVM. Wij gaan ervanuit dat onze klanten dit ook doen, zoals o.a.:

  • Een medisch mondkapje is verplicht bij bezoek aan onze winkel.
  • 1,5 meter afstand houden.
  • Onze winkel is geopend tot 17:00 uur.
  • Wij zorgen voor hygiënemaatregelen in de winkel.
Op zoek naar een nieuwe keuken?

Wanneer u samen met ons een ontwerp en berekening wilt maken voor uw nieuwe keuken raden wij u aan om een afspraak te maken met een van onze keukenadviseurs voor online keukenadvies vanuit huis. 

Bel direct met 0180-442322 om een afspraak te maken!

Levertijden kunnen afwijken

Door de toegenomen vraag naar huishoudelijke apparatuur en de beperkte beschikbaarheid van grondstoffen en onderdelen bij de meeste producenten kan het zijn dat de levertijden van apparaten oplopen. Op onze website proberen wij zo up-to-date mogelijk aan te geven of een product uit voorraad leverbaar is of dat u mogelijk een langere levertijd kunt verwachten.

Veel van onze leveranciers communiceren dit ook op hun website, zoals Siemens (klik hier), Bosch (klik hier), Neff (klik hier) en Whirlpool (klik hier)

Vragen? Neem telefonisch contact op via 0180-442322

Leveren jullie aan huis? (Bezorging en betalingen)

Wij leveren uw bestelde apparaten bij u thuis af. Onze bezorgers leveren het door u bestelde artikel in overleg met u tot voorbij de eerste drempel. Mocht de situatie dit niet toelaten of heeft u hier bezwaar tegen, vragen wij u om ons of onze bezorger hierover te informeren.

Kiest u voor betalen bij aflevering als betaalmethode? Geen zorgen, u kunt contactloos bij een van onze bezorgers betalen. 

Bij levering door PostNL tekent de bezorger van PostNL na toestemming van u voor de ontvangst. Zij zullen u om uw 3 laatste tekens van uw legitimatiebewijs vragen en noteren deze in het handtekeningveld. Meer informatie hierover kunt u vinden via deze PostNL link

Leveren jullie nog steeds in België
  • Wij leveren nog steeds in België
  • In België kunnen wij uw producten niet meer naar binnen brengen, maar leveren wij tot aan de drempel.
Maatregelen betreft montages

Tegen een geringe meerprijs kan uw inbouwapparatuur gemonteerd worden. Veelgestelde vragen omtrent montage opties en uitzonderingen kunt u vinden op deze pagina. Onze monteurs houden zoveel mogelijk afstand.

In verband met aanhoudende drukte monteren wij op dit moment uitsluitend in onze eigen regio (Groot Rotterdam)

Vragen? Neem telefonisch contact op via 0180-442322.

Back to top