• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!

KEUKENADVIES NODIG OF EEN NIEUWE KEUKEN UITZOEKEN? MAAK EEN AFSPRAAK!

Wij waarderen uw komst naar onze winkel bijzonder. Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM om u en onze medewerkers een veilige omgeving te bieden. Het kan voorkomen dat wij u niet direct te woord kunnen staan.

Wij adviseren u om een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat wij voor u een passende offerte kunnen maken voor uw nieuwe keuken met uiteraard daarbij een mooi ontwerp.
Klik hier om direct een afspraak te maken.

Moderne keukens

Bekijk moderne keukens

Eiland keukens

Bekijk eiland keukens

Industriële keukens

Bekijk industriële keukens

Showroom keukens | OUTLET

Bekijk showroom keukens

KEUKENADVIES NODIG?

OFFERTE CHECK OF KEUKENINSPIRATIE?

Klik hier

Landelijke keukens

Bekijk landelijke keukens

Onze keukens/ Alle keukens

Bekijk alle keukens

Houten keukens

Bekijk houten keukens

Budgetplan Keukens in Ridderkerk

Meer dan 50 keukenopstellingen in de winkel en altijd de laatste keukentrends!
Alle denkbare opstellingen en kleuren. Kiest u voor een natuurstenen blad zoals graniet of composiet of liever een keramiek aanrechtblad? Bij ons slaagt u altijd.
Daarnaast is keukenapparatuur ook een belangrijk onderdeel is: wij bieden keuze uit honderden verschillende apparaten van A-merken tegen scherpe prijzen. Samen met u ontwerpen wij uw nieuwe keuken volledig naar uw wensen zodat u jaren met veel plezier van uw nieuwe keuken kunt genieten.

Op deze website vindt u slechts een greep uit onze collectie. Er is nog veel meer mogelijk: alle keukens zijn te personaliseren, zoals de maat, kleur en opstelling. Zo past er altijd wel een keuken bij u in huis met al uw wensen en eisen. Tevens kunt u bij Budgetplan Keukens de montage van uw nieuwe keuken verzorgen zodat u er verzekerd van bent dat u probleemloos van uw nieuwe keuken kunt genieten. Vragen of op zoek naar keukeninspiratie?
Kom snel langs bij Budgetplan Keukens in Ridderkerk, de koffie staat klaar!

Een nieuwe keuken kopen, waar moet u op letten?

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar waar moet u allemaal opletten? Bij de aanschaf van een nieuwe keuken moet u rekening houden met een aantal zaken. Denk eens aan het materiaal aanrechtblad en de keukenstijl. Daarnaast is werkruimte en kastruimte van belang: u moet natuurlijk genoeg ruimte hebben. Denk tevens goed na over de apparatuur. Bekijk onze tips via onderstaande links of kom langs in de winkel! Onze collega's bieden u geheel vrijblijvend advies voor een nieuwe keuken!

Handige keukentips

Welke keukenstijl kiest u?

Er zijn veel verschillende keukenstijlen, maar welke keukenstijl past het best bij u? Uw smaak en persoonlijkheid komen samen, die het uiterlijk, de sfeer en de indeling van uw nieuwe keuken bepalen. Budgetplan Keukens helpt u graag bij deze keuze. De keukens op onze website zijn slechts een greep van wat er mogelijk is en wat er in onze winkel staat. Kom daarom langs bij Budgetplan Keukens in Ridderkerk of maak vrijblijvend een afspraak!

Bekijk onze keukenstijlen

Back to top