Landelijke keuken met gelakte deurfronten

Klassiek

Landelijk vormgegeven keuken voorzien van Magnolia gelakte meubeldeuren, composiet werkblad en compleet met Boretti keukenapparatuur

NU TEAB

Luxe landelijke keuken uitgevoerd met magnolia gelakte deurfronten, wat voor een nostalgisch en warme uitstraling in uw keuken zorgt. Zo vind u in deze keuken o.a. een Handdoekenkast, flessenkast, carrouselkast, en een ladenkast.
De keuken die een afmeting heeft van 325 x 250 cm is tevens voorzien van een kastenwand van 200 cm. de kastenwand heeft 4 soorten kasten, een voorraadkast met uittrekelementen, apothekerskast, kast met interne laden en een bezemkast.
De bovenkasten met led verlichting zijn voorzien van deuren met glas uitgevoerd met softmotion scharnieren net als de rest van alle deuren en laden.
De keuken heeft een composiet werkblad, voorzien van een RVS onderbouw spoelbak en een nostalgische vormgegeven mengkraan.
In een landelijke keuken mag een Boretti gasfornuis niet ontbreken, net zoals de rest van de inbouwapparatuur zoals de vaatwasser, koelkast en de afzuigkap zijn deze van Boretti.

 

Alles is mogelijk bij budgetplan!

Laat u inspireren en maak vandaag nog een afspraak met één van onze keuken specialisten.
Elke adviseur heeft meer dan tien jaar ervaring in de keuken branche en staan u graag te woord.
Samen met u maken wij uw droomkeuken werkelijkheid.