Wanneer kan een keuken geleverd worden?
Bent u op zoek naar betaalbare keukenapparatuur van hoge kwaliteit en een fraai design? Dan bent u bij Budgetplan aan het goede adres. Als grootste leverancier van inbouw keukenapparatuur in Nederland bieden wij een breed en veelzijdig assortiment inbouw keukenapparaten in verschillende stijlen. U vindt altijd een keukenapparaat op maat, geheel naar uw smaak en passend bij uw interieur. Onze service loopt van ontwerp tot complete montage. Kijk snel verder in onze webshop en profiteer van de vele voordelen van Budgetplan.nl.

Heeft u een showroom?
Ja, wij hebben een showroom van 3.000 m3
Adres Tinstraat 10E 2984 AN Ridderkerk 0180-442322
Onze opneningstijden zijn
Maandag t/m donderdag: 10.00 tot 17.30 uur
vrijdag: 10:00 tot 21.00 uur (koopavond)
zaterdag: 10:00 tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Ik heb meerdere inbouwapparaten van hetzelfde merk aangeschaft, heb ik nu automatisch 5 jaar garantie ?
Nee, u dient de apparaten na aflevering bij de fabrikant te laten registreren op serienummer. U ontvangt dan van de fabrikant een certificaat voor de 5 jaar garantie, mits u aan de door de fabrikant gestelde criteria voldoet.

Waar kan ik informatie vinden over het herroepingsrecht ?
Hieronder meer informatie over het herroepingsecht. Ook kunt u deze in onze Algemene Voorwaarden terug vinden.

Bij levering van diensten
1. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.
2. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.