Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

Hoe gaan wij bij Budgetplan Keukens om met het Coronavirus

Gezien de huidige situatie neemt ook Budgetplan Keukens een aantal maatregelen voor uw en onze veiligheid. Op deze pagina vindt u alle informatie over welke maatregelen wij hebben genomen. Op dit moment is dit de belangrijkste informatie op een rijtje:

  • Bestellingen naar Belgie zijn op dit moment niet mogelijk!
  • Budgetplan Keukens is nog steeds geopend met aangepaste maatregelen (apparatuur & keukens)
  • Voor een nieuwe keuken of keukenadvies adviseren wij u een afspraak te maken (lees hieronder alle aanpassingen)
  • Wij vragen u wanneer u de winkel bezoekt gelieve niet meer dan 2 personen de winkel te betreden. Dit voor zowel uw als onze gezondheid.
  • NIEUW: videocalls vanuit huis en onine keukenadvies! Meer informatie hierover vindt u HIER

Hieronder vindt u de antwoorden op de meestgestelde vragen over de huidige situatie mbt openingstijden van de winkel en onze services.

WAT IS MIJN BESTELSTATUS?

Wegens drukte en de huidige (Corona) situatie kan het zijn dat uw bestelling een langere levertijd heeft dan u normaal van ons gewend bent.

Vragen hierover?
Wij vragen u telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice (ipv het online contactformulier), zodat u eerder antwoord heeft op uw vraag (0180 44 23 22). Excuses voor het ongemak!

Back to top