Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

Hoe gaat Budgetplan Keukens om met het Coronavirus?

LEVERTIJDEN KUNNEN AFWIJKEN

Door de toegenomen vraag naar huishoudelijke apparatuur en de beperkte beschikbaarheid van grondstoffen en onderdelen bij de meeste producenten, kan het zijn dat de levertijden van apparaten oplopen. Op onze website proberen wij zo up-to-date mogelijk aan te geven of een product uit voorraad leverbaar is, of dat u mogelijk een langere levertijd kunt verwachten.

Vragen? Neem telefonisch contact op via 0180-442322.

KOM LANGS IN DE WINKEL OF MAAK EEN KEUKENAFSPRAAK

U bent van harte welkom in onze winkel voor keukenapparatuur, inspiratie of een nieuwe keuken!
Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en ondernemen actie als daarom gevraagd wordt.

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE KEUKEN OF KEUKENINSPIRATIE OPDOEN?
 
Als u samen met ons een ontwerp en berekening wilt maken voor uw nieuwe keuken, raden wij u aan om een afspraak te maken met één van onze keukenadviseurs.
Welke voorzorgsmaatregelen nemen jullie in de winkel?

U bent van harte welkom in onze winkel voor keukenapparatuur, inspiratie of een nieuwe keuken!

Wanneer u samen met ons een ontwerp en berekening wilt maken voor uw nieuwe keuken raden wij u aan om een afspraak te maken met een van onze keukenadviseurs. 

Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en ondernemen actie als daarom gevraagd wordt.

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Wanneer u samen met ons een ontwerp en berekening wilt maken voor uw nieuwe keuken raden wij u aan om een afspraak te maken met een van onze keukenadviseurs. 

Bel direct met 0180-442322 om een afspraak te maken!

Levertijden kunnen afwijken

Door de toegenomen vraag naar huishoudelijke apparatuur en de beperkte beschikbaarheid van grondstoffen en onderdelen bij de meeste producenten kan het zijn dat de levertijden van apparaten oplopen. Op onze website proberen wij zo up-to-date mogelijk aan te geven of een product uit voorraad leverbaar is of dat u mogelijk een langere levertijd kunt verwachten.

Veel van onze leveranciers communiceren dit ook op hun website, zoals Siemens (klik hier), Bosch (klik hier), Neff (klik hier) en Whirlpool (klik hier)

Vragen? Neem telefonisch contact op via 0180-442322

Leveren jullie nog steeds aan huis? (Bezorging en betalingen)

Wij leveren uw bestelde apparaten bij u thuis af. Onze bezorgers leveren het door u bestelde artikel in overleg met u tot voorbij de eerste drempel. Mocht de situatie dit niet toelaten of heeft u hier bezwaar tegen, vragen wij u om ons of onze bezorger hierover te informeren.

Kiest u voor betalen bij aflevering als betaalmethode? Geen zorgen, u kunt contactloos bij een van onze bezorgers betalen. 

Bij levering door PostNL tekent de bezorger van PostNL na toestemming van u voor de ontvangst. Zij zullen u om uw 3 laatste tekens van uw legitimatiebewijs vragen en noteren deze in het handtekeningveld. Meer informatie hierover kunt u vinden via deze PostNL link

Leveren jullie nog steeds in België
  • Wij leveren nog steeds in België
  • In België kunnen wij uw producten niet meer naar binnen brengen, maar leveren wij tot aan de drempel.
Maatregelen betreft montages

Tegen een geringe meerprijs kan uw inbouwapparatuur gemonteerd worden. Veelgestelde vragen omtrent montage opties en uitzonderingen kunt u vinden op deze pagina. Onze monteurs houden zoveel mogelijk afstand.

Vragen? Neem telefonisch contact op via 0180-442322.

Back to top