Liebherr inbouwapparatuur

Liebherr apparaten kunnen in de volgende categorieën worden onderverdeeld; vrijstaande apparaten, inbouw apparaten en wijnkasten. Liebherr apparaten kunnen daarnaast ook nog worden onderverdeeld in 2 verschillende serie's; de Comfort en de Premium serie. Het verschil tussen de Premium en Comfort serie’s zit hem met name in het feit dat de Premium serie luxer is uitgevoerd. De Premium serie apparaten zijn bijvoorbeeld voorzien van één of meerdere van de volgende eigenschappen: een luxere display, luxere deurvakken, bediening d.m.v. tiptoetsen i.p.v. druktoetsen, LED lichtzuilen i.p.v. reguliere LED verlichting en meer Liebherr specifieke functies (bijvoorbeeld een VarioSafe bewaarlade of een VarioBox deurvak).

Meer tips van onze experts

Met ruim 25 jaar ervaring hebben wij inmiddels al aardig wat kennis verzameld door de jaren heen, deze houden wij niet voor ons zelf maar delen wij graag met u.Meer tips


Tip: Een koelkast monteren

Wist u dat er twee soorten montage mogelijkheden zijn om de keukendeuren aan de koelkast te bevestigen, namelijk deur op deur of sleep.

Geef mij meer tips!