Liebherr koelkasten en vriezers

Het merk Liebherr staat voor kwaliteit en u bent verzekerd van 7 jaar Liebherr garantie op Liebherr inbouw koelkasten en Liebherr inbouw vriezers. Bij speciale Liebherr onderdelen en Liebherr functies kunt u denken aan een BioCool lade of BioFresh laden: uw levensmiddelen blijven langer vers.

Kies uit de Liebherr Comfort collectie of Liebherr Premium collectie voor een luxe interieur. Voor alle wijnliefhebbers kunt u kiezen uit Liebherr wijnklimaatkasten/ Liebherr wijnkoelers.

KLIK HIER voor de Liebherr Outlet: de voordeligste Liebherr apparaten

Liebherr koelkasten, Liebherr vriezers of een Liebherr wijnklimaatkast?

Wanneer u een Liebherr koelkast koopt, koopt u deze voor vele jaren! Niet voor niets geeft Liebherr garantie voor maar liefst 7 jaar op de Liebherr inbouw koel – vriescombinatie. Budgetplan biedt een breed assortiment aan Liebherr koelkasten, Liebherr vriezers en Liebherr wijnklimaatkasten

De ideale Liebherr koelkast

Liebherr koelkasten worden gekenmerkt door innovatieve koeltechnieken voor jaren probleemloos gebruik. Als koel- en vriesspecialist biedt Liebherr een breed assortiment modellen in verschillende uitvoeringen met de nieuwste technieken om levensmiddelen zo lang mogelijk vers te houden. Liebherr legt de focus op het produceren van zeer energiezuinige modellen zonder compromissen op het gebied van gebruiksgemak en kwaliteit!

Liebherr onderdelen en Liebherr functies zoals BioCool

De Liebherr onderdelen en Liebherr functies kunnen variëren van een BioCool lade met instelbare luchtvochtigheid tot BioFresh laden waarin u groenten en zuivel tot wel drie maal langer kunt bewaren! Zo zijn er ook verschillende Liebherr koelkasten, met of zonder vriesvak, volledig integreerbaar met deur op deur-bevestiging, sleepdeur of decorlijsten.

Liebherr Comfort of Liebherr Premium?

Liebherr biedt 2 verschillende uitrustig-niveaus: Liebherr Comfort en Liebherr Premium.

De Liebherr Premium koelkasten maken gebruik van luxere materialen en heeft een luxer interieur bestaande o.a. uit fraai afgewerkte deurvakken, heldere energiezuinige LED verlichting in de zijwanden en tiptoetsbediening. Liebherr Comfort biedt vrijwel alle comfort die u nodig heeft in uw huishouden.

Voor goedkope Liebherr koelkasten, goedkope Liebherr vriezers of een goedkope Liebherr wijnklimaatkast, vergeet onze Budgetplan outlet niet te bezoeken!

Liebherr Outlet


Tips van onze experts: een koelkast monteren

Wist u dat er twee soorten montage mogelijkheden zijn om de keukendeuren aan de koelkast te bevestigen, namelijk deur op deur of sleep.

Met ruim 25 jaar ervaring hebben wij inmiddels al aardig wat kennis verzameld door de jaren heen, deze houden wij niet voor onszelf maar delen wij graag met u.

Geef mij meer tips!