Budgetplan geeft u advies.

Onze medewerkers, met minimaal 10 jaar ervaring in de keuken branche, delen graag hun kennis. Bekijk hieronder enkele tips en aanbevelingen van onze experts..

Een tip van Marc

Wist u dat de meeste gas, elektrisch of inductie fornuizen voorzien zijn van mantelkoeling, zodat u deze probleemloos kunt integreren in uw keuken.

Bekijk hieronder enkele aanraders van Marc!

Een tip van Rob

Wist u dat, wanneer u af en toe een taart of cake wilt bakken in uw combimagnetron, u het beste voor een inbouwoven met magnetron kunt kiezen, dit komt omdat dit apparaat, t.o.v. een normale combimagnetron, voorzien is van boven onderwarmte.

Bekijk hieronder enkele aanraders van Rob!

Een tip van Jan

Wist u dat, wanneer u uw afzuigkap al inschakelt tijdens uw voorbereidingen, net voordat u gaat koken, deze beter zal functioneren? Dit komt omdat er dan al een circulatie ontstaat bij uw kookbron.

Bekijk hieronder enkele aanraders van Jan!

Een tip van Frank

Wist u dat in de meeste gevallen een gaskookplaat met een breedte tot 75 cm, in een uitsparing past van een normale 4 pits gaskookplaat? Let er wel op dat uw afzuigkap breed genoeg is.

Bekijk hieronder enkele aanraders van Frank!

Een tip van Ronald

Wist u dat er twee soorten montage mogelijkheden zijn om de keukendeuren aan de koelkast te bevestigen, namelijk deur op deur of sleep, in het laatste geval is de deur met geleiders aan de deur van de koelkast bevestigt, terwijl bij een deur op deur model de keukendeur vast aan de koelkast is gemonteerd.  

Bekijk hieronder enkele aanraders van Ronald!