• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

AEG magnetrons

Op zoek naar AEG magnetrons? Kies bij Budgetplan Keukens uit AEG combimagnetrons en AEG magnetrons. Een AEG magnetron is krachtig, elegant en discreet in gebruik. Dit maakt het koken enorm eenvoudig! Let altijd goed op de hoogte en de inbouwhoogte.

Lees verder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

AEG magnetron kopen?

Zoekt u naar een AEG magnetron? Dan kunt u hier de collectie bekijken van Budgetplan Keukens. Magnetrons van het merk AEG staan bekend vanwege hun hoogwaardige prestaties en geavanceerde technologieën. Deze apparaten bieden een goede combinatie van innovatie en gebruiksgemak. Dit maakt een AEG magnetron ideaal voor zowel chef-koks als mensen die snel een maaltijd willen opwarmen.

AEG magnetrons hebben een strak en modern design wat een vleugje elegantie toevoegt aan iedere keuken. Daarnaast zijn hun magnetrons ontworpen om energie-efficiënt en duurzaam te zijn. Hierdoor kunt u naast het genieten van de kookprestaties ook een bijdrage geven aan een groenere planeet. 

Een AEG magnetron is krachtig, elegant en discreet in gebruik. Dit maakt het koken enorm eenvoudig! Heeft u toch liever een andere magnetron. Dan kunt u hier onze online Outlet bekijken.

Diverse AEG magnetron modellen

Ontdek de diverse modellen AEG magnetrons om het perfecte apparaat te vinden voor uw keuken. Er zijn twee soorten waar u uit kunt kiezen, namelijk een inbouw magnetron of een inbouw combimagnetron. Solo magnetrons zijn eenvoudiger en verwarmen uw maaltijden, soms kunnen ze beschikken over een ontdooi of grillfunctie. Een combimagnetron is wat geavanceerder. Ze zijn voorzien van verschillende ovenfuncties zoals bijvoorbeeld hetelucht of boven-/ en onderwarmte. Er zijn ook combimagnetrons met een stoomfunctie.

U kunt gebruik maken de filters en sorteeropties op de website. Via deze filters kunt u een magnetron vinden met de juiste afmetingen zodat het perfect in uw keuken past. Daarnaast kunt u ook de kleur, bediening en de draairichting van de deur kiezen. Heeft u bijvoorbeeld liever een AEG magnetron in het zwart of in rvs-roestvrijstaal? Het is belangrijk dat u weet of een linksdraaiende, rechtsdraaiende of klapdeur het beste werkt in de opstelling van u keuken om problemen te voorkomen.

Voordelen en functies AEG magnetrons

AEG magnetrons kunnen verschillende functies en voordelen bieden. Met een solo magnetron kunt u gebruik maken van een magnetronfunctie en misschien een grill of ontdooifunctie. In het geval van een combi-magnetron kunt u naast een magnetron functie ook gebruik maken van andere functies. Zoals een boven-/ en onderwarmte, hetelucht of een pizzafunctie. 

Wanneer u gebruik maakt van de grill functie krijgt uw maaltijd een knapperig laagje of een krokante korst, ideaal voor het gratineren. Dankzij een ventilator in de magnetron wordt elk niveau gelijkmatig verwarmt doordat de hetelucht functie hetelucht door de gehele ruimte verdeeld. Dit betekent dat u meerdere gerechten tegelijkertijd zou kunnen bakken, bijvoorbeeld 2 pizza’s.  

Andere handige functie die een AEG magnetron kan hebben zijn automatische programma’s en voorgeprogrammeerde ovenprogramma’s. Daarnaast kunnen deze apparaten geleverd worden inclusief een draaiplateau, halogeenverlichting en inschuifbare rooster en/ of bakplaten.

Installatie en garantie

Het is belangrijk dat u goed oplet waar in uw keuken een AEG magnetron geïnstalleerd kan worden, aangezien dit niet altijd hetzelfde is. AEG magnetrons kunnen geplaats worden in een hoge kast, onder het aanrecht of in een boven kast. Om te zorgen dat de magnetron goed ingebouwd kan worden in uw keuken moet u weten welke afmetingen in uw keukenkasten passen.

AEG biedt 2 jaar fabrieksgarantie op hun keukenapparatuur. Let wel goed op wat er allemaal onder de garantie valt en aan welke voorwaarden u moet voldoen om in aanmerking te komen voor de garantie.

Back to top