• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Over Budgetplan

Budgetplan is gevestigd in Ridderkerk en heeft zich gespecialiseerd in keukens, inbouwapparatuur en design fornuizen. Wij bestaan al meer dan 30 jaar en zijn al jaren de grootste in Nederland op het gebied van keukens en inbouwapparaten. Wist u dat wij op de 1e etage meer dan 50 keukens hebben opgesteld?

Service

SERVICE wordt bij Budgetplan met hoofdletters geschreven. Op deze manier bieden wij net dat stukje meer t.o.v. andere aanbieders. Ons personeel is klantvriendelijk en zijn zeer vakbekwaam, dus weten zij waarover ze praten.
Wij hebben onze eigen bezorgdienst en keukenmonteurs om u snel van dienst te zijn. Zo kunnen wij desgewenst alle apparatuur netjes bij u thuisbezorgen, en eventueel bij u monteren en installeren.

Uw keuken voor een eerlijke prijs

Keukens voor een eerlijke prijs? U begrijpt toch ook dat gratis niet bestaat ?
Wij doen niet mee met de termen:
   - Gratis apparatuur,
   - 50% korting op apparatuur,
   - 50% korting op uw keuken,
   - Gratis montage.
Wij offeren uw complete keuken altijd direct voor een eerlijke prijs.

Fornuizen

Budgetplan is tevens de grootste op het gebied van design fornuizen. Er zijn fornuizen van 60 cm tot 150 cm van alle grote merken zoals Smeg, Boretti, Stoves en Belling.

Momenteel worden er steeds meer inductie fornuizen verkocht. Budgetplan heeft dan ook veel inductiefornuizen op voorraad, zowel in de winkel als online. Stap dan ook vandaag nog over op inductie!

Bezoek onze Budgetplan Winkel aan de Tinstraat 10E in Ridderkerk of kijk op onze website.

Inbouwapparatuur

Op de beganegrond vindt u al onze inbouwapparatuur, zoals vaatwassers, ovens, magnetrons, koelkasten en kookplaten. Niet enkele stuks, maar hele wanden vol en allemaal direct uit voorraad leverbaarZo kunt u uw apparaat gelijk meenemen, of laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst. Tevens kunt u uw keukenapparaten voor ons vakkundig tegen meerprijs laten inbouwen.

Back to top