• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Keramisch Fornuizen

Een keramische fornuis is goedkoper in aanschaf en maakt gebruik van elektrische verwarmingselementen onder het glas van de kookplaat. Keramische fornuis kopen? Let op het aansluit vermogen in uw keuken en check of het fornuis een 2-Fase of 3-Fase aansluiting nodig heeft.

Lees verder
Filteren & Sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren & Sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Keramisch fornuis kopen?

Bij een keramisch fornuis met oven is de kookplaat voorzien van elektrische verwarmingselementen onder de glasplaat. Deze verwarmingselementen geven warmte af en verwarmen de kookplaat en pannen. Een keramisch fornuis is goedkoper in aanschaf, maar minder energiezuinig dan een inductie of gasfornuis. Ook is het belangrijk om te controleren of een keramisch fornuis aangeloten kan worden in uw keuken. Controleer hierbij of het fornuis een 2- of 3- fasen stroomvoorziening nodig heeft. 

Keramisch fornuis met oven

Een Keramische fornuis heeft zoals vrijwel alle fornuizen naast een kookplaat ook een oven (onder het kookgedeelte). Deze zijn verschillend van inhoud. Zo bestaat er een keramisch fornuis 90 cm en bestaan er fornuizen voorzien van meerdere ovens, zodat u meerdere oven gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Een fornuis met keramische kookplaat biedt veel voordelen door het gemak van een oven en het koken op een keramische kookplaat.

Op zoek naar een keramisch fornuis aanbieding?

Bij Budgetplan Keukens hebben wij regelmatig scherpe aanbiedingen als u op zoek bent naar een keramisch fornuis. Budgetplan biedt een breed assortiment van verschillende merken, denk aan een Smeg keramisch fornuis of een Boretti keramisch fornuis. Bekijk alle keramisch fornuis met oven aanbiedingen in onze Budgetplan Outlet online of in de winkel.

Back to top