Magnetrons

Magnetrons

Kiest u voor een inbouw magnetron, combi-magnetron, compacte bakoven met magnetron of bakoven met magnetron? Bij Budgetplan Keukens vindt u zowel op onze website als in de winkel een groot aanbod met aanbiedingen van alle grote merken zoals; Siemens, Bosch, AEG, Whirlpool, Bauknecht. Wanneer u graag bakt, kies dan voor een bakoven met magnetron. Wanneer u het apparaat gebruikt voor:ontdooien, grillen, een ovenschotel of afbakken, dan raden wij een combi-magnetron. Hulp nodig bij uw keuze? Wij helpen u graag, bel ons gerust op 0180- 44 23 22 of kom gewoon langs voor een advies op maat.

Magnetrons
Magnetrons zijn verkrijgbaar in 4 verschillende soorten, verschillende breedtes en 3 verschillende nishoogten (38 cm, 45 cm en 60 cm hoog).

De verschillende soorten magnetrons
Bij Budgetplan vindt u divers soorten magnetrons zoals; inbouw magnetrons, vrijstaande magnetrons, inbouw combi-magnetrons en inbouw ovens met magnetron functie. Hieronder leggen we precies uit wat de verschillende soorten inhouden;

  • Inbouw magnetron

Een inbouw magnetron bereidt snel en gemakkelijk een brede keus aan recepten, tevens wordt een magnetron vaak gebruikt voor het ontdooien en (opnieuw) opwarmen van gerechten. Een inbouw magnetron bouwt u gemakkelijk en mooi in uw nieuwe of bestaande keuken. In veel gevallen zijn de magnetrons ook geschikt om in een kast boven het aanrecht te monteren.

  • Vrijstaande magnetron

Een vrijstaande magnetron heeft dezelfde functionaliteiten als een inbouw magnetron, echter, de vrijstaande magnetron kan overal neer gezet worden (bijvoorbeeld op het aanrecht).

  • Inbouw en vrijstaande combi-magnetrons

Een combi-magnetron combineert de functionaliteiten van een magnetron met een Bovenwarmte functie met eem Hete-lucht en/ of Grill functie van een oven. De Hetelucht functie verwarmt gelijkmatiger op elk niveau, doordat een ventilator de Hetelucht verdeeld over de ruimte. Hierdoor kunt u meerdere gerechten tegelijkertijd bakken, u kunt bijvoorbeeld 2 pizza’s tegelijkertijd bakken. De Grill functie zorgt voor een krokante korst of knapperig laagje op bijvoorbeeld uw ovenschotel, ideaal voor het gratineren! Inbouw combi-magnetrons zijn verkrijgbaar in 2 nishoogten: de 38 cm hoge variant en de 45 cm hoge variant.

  • Inbouw ovens met magnetron functie

Wanneer u naast het opwarmen of grillen van uw gerechten, ook wilt kunnen bakken zoals een taart of cake, kunt u kiezen voor een bakoven met magnetron. Een oven met magnetron functie combineert de functionaliteiten van een magnetron, met een conventionele oven met Boven- en onderwarmte zodat u deze magnetron als een volwaardige inbouwoven met magnetron kunt gebruiken! Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat uw taart of cake mislukt. Een ander voordeel is dat deze bakovens met magnetrons geen draaiplateau hebben, maar één of meerdere bakblikken zodat u ook grotere gerechten kwijt kunt in het apparaat.

Hetelucht- en/of Grill functie bij uw oven met magnetron
De Hetelucht functie verwarmt gelijkmatiger op elk niveau, doordat een ventilator de Hetelucht verdeeld over de ruimte. Hierdoor kunt u meerdere gerechten tegelijkertijd bakken, u kunt bijvoorbeeld 2 pizza’s tegelijkertijd bakken. De Grill functie zorgt voor een krokante korst of knapperig laagje op bijvoorbeeld uw ovenschotel, ideaal voor het gratineren!