Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

Rechte keukens

Bij Budgetplan Keukens vindt u verschillende keukens in diverse opstellingen. U kunt denken aan hoekkeukens, eiland keukens, keukens met schiereiland en de bekende rechte keukens. Op deze pagina vindt u een kleine greep uit de rechte keukens van Budgetplan Keukens. Als u kiest voor een rechte keuken kunt u kiezen uit verschillende kleuren, materialen en stijlen. Kom langs bij Budgetplan Keukens in Ridderkerk: er is altijd wel een rechte keuken die aan uw wensen en behoeften voldoet.

Toon meer
Rechte keukens

Advies nodig over het aanschaffen van een nieuwe keuken? Budgetplan Keukens biedt online keukenadvies aan (zoals offertechecks/ live videocalls) en persoonlijk advies in onze fysieke winkel in Ridderkerk Stel een vraag

Op zoek naar een rechte keuken bij Budgetplan?

Er zijn verschillende opstellingen mogelijk wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken. De meeste bekende vorm is toch wel de rechte keuken. Een rechte keuken biedt vele voordelen, omdat het compact is in zowel kleinere als grotere ruimtes: het is functioneel en compleet en dat is wel het belangrijkste bij een keuken. Bij rechte keukens kunt u gebruik maken van kastjes onder het aanrechtblad of bovenkastjes te plaatsen boven het aanrechtblad. Onder het aanrechtblad is er voldoende ruimte voor bijv. een vaatwasser of een compacte koelkast of gebruik het als opbergruimte voor bijvijvoorbeeld uw potten, pannen of boodschappenvoorraad.

Rechte keukens in verschillende keukenstijlen

Uw keuze is gevallen op een rechte keuken, maar hoe nu verder? Budgetplan Keukens tovert van elk idee of inspiratie uw ideale rechte keuken. Bij elke keuken kunt u kiezen uit diverse keukenstijlen zoals modern, klassiek of industrieel. Houdt u liever van strak of heeft u juist een oog voor details? Alles is mogelijk! De verkopers van Budgetplan Keukens hebben jarenlange ervaring als het gaat om keukens. Voor elk budget bestaat er een rechte keuken! Kies zelf welk materiaal of kleur het beste past bij uw keuken. Voor nog meer inspiratie en mogelijkheden voor een rechte keuken bent u altijd welkom in de winkel van Budgetplan Keukens. Onze collega's adviseren u graag om uw keuken zo praktisch en mooi mogelijk in te richten!

Back to top