Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

Annuleren en retourneren

Bent u toch niet tevreden over uw aankoop en wilt u uw bestelling annuleren of retourneren? Lees hieronder hoe u de bestelling ongedaan kunt maken.

Annuleren

Een geplaatste bestelling via onze webshop (www.budgetplan.nl) kan kosteloos worden geannuleerd*. Neem zo snel mogelijk contact op met één van onze collega’s van de verkoop via sales@budgetplan.nl. Vermeld in uw e-mail het bestelnummer.

Mocht uw bestelling al reeds verzonden zijn, dan kunnen wij de bestelling niet meer annuleren en dient u uw bestelling na levering aan ons te retourneren.

Retourneren 

U heeft het recht om uw aankoop tot 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren*. Indien u afziet van uw aankoop, neem dan contact op via sales@budgetplan.nl. Vermeld in uw retouraanvraag het bestelnummer en reden van retour. Wij nemen contact met u op om de retourprocedure op te starten en u ontvangt daarbij een RMA-nummer. Met dit nummer kunt u te allen tijde de status van uw retour opvragen.

Is het artikel defect of beschadigd? Om het retourproces te versnellen, verzoeken wij u om een duidelijke foto hiervan mee te sturen.

Na retour van uw aankoop ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug. Afhankelijk van de conditie waarin budgetplan.nl uw aankoop retour ontvangt kan er een waardevermindering van toepassing zijn.

Schade die ontstaat door eigen transport zullen wij verrekenen met het aankoopbedrag. Wanneer u kiest om uw bestelling niet zelf retourneren, maar gebruik wilt maken van onze transportdienst zullen wij retourkosten verrekenen met het terug te betalen aankoopbedrag.

PostNL zending retourneren?

Voor producten die door ons per PostNL worden verzonden, geldt dat uw oude apparaten niet geretourneerd kunnen worden.

Terugbetaling? Wij betalen u het volledige aankoopbedrag aan u terug als u:

  • Het product geheel compleet en in originele staat verkeerd zoals u het heeft ontvangen;
  • Het product niet beschadigd is;
  • De meegeleverde montagematerialen, zoals de gebruiksaanwijzing en montagebenodigdheden compleet zijn bijgesloten;
  • Het product is voorzien van een goede verpakking, bij voorkeur de originele verpakking welke geopend mag zijn geweest.

Na ontvangst van uw retour zullen wij deze spoedig mogelijk in behandeling nemen. Uiterlijk binnen 7 werkdagen ontvangt u bericht van ons.

 

* Uitzonderingen

Producten die niet retour gestuurd kunnen worden zijn speciaal voor u bestelde producten zoals o.a. bestelde fornuizen, greeplijsten, schachten en artikelen zoals koolstoffilters en reinigers. Deze producten kunnen niet worden geannuleerd of worden geretourneerd.

Eventuele wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Back to top