Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

Keukens met kookeiland

Op zoek naar een keuken met eiland of kookeiland? Budgetplan Keukens biedt diverse keuken opstellingen met eiland in diverse keukenstijlen: modern, klassiek of liever industrieel? De mogelijkheden zijn eindeloos met een eiland! Ook qua kleuren en materialen is van alles mogelijk als u op zoek bent naar een kookeiland of kookeiland inspiratie. Bekijk hieronder een selectie eiland keukens of kom langs bij Budgetplan Keukens in Ridderkerk met meer dan 50 verschillende keukenopstellingen in de winkel. Ook een 3D tekening op maat is mogelijk!

Filteren
Close
Filteren Filter uw selectie
Categorie
Prijs
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Keuken met eiland kopen?

Als u op zoek bent naar een kookeiland bent u bij Budgetplan Keukens aan het juiste adres. De kookeiland wordt ook wel keukeneiland of keuken met kookeiland genoemd. Een van de belangrijkste zaken om op te letten zijn de kookeiland afmetingen. Niet iedere keuken heeft ruimte voor een kookeiland. Bij Budgetplan Keukens is het mogelijk om samen met een van de verkopers te kijken welke kookeiland afmetingen passen in uw keuken.

Keuken met spoeleiland of kookeiland?

Een kookeiland kan handig zijn tijdens het koken om diverse functies. Zo is een keuken met spoeleiland ideaal, omdat u met deze opstelling gelijk gebruik kunt maken van een kraan en spoelbak. Is dit niet mogelijk in uw keuken, bijv. door de wateraansluiting of heeft u simpelweg niet veel zin om al te veel te verbouwen? Dan kunt u ook kiezen voor kookeiland met tafel, zodat u uw gasten gemakkelijk kunt bedienen en vergezellen in de keuken.

Back to top