• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Smeg fornuizen

Op zoek naar Smeg fornuizen? Met een Smeg fornuis haalt u een ware eyecatcher in huis! Kies uit een Smeg inductiefornuis of een Smeg gasfornuis! Bekijk goed hoeveel kookzones en eventueel ovens u nodig heeft.

Lees verder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Smeg fornuis kopen?

Op zoek naar Smeg fornuizen? Met een Smeg fornuis haalt u een ware eyecatcher in huis! Elk fornuis is met toewijding ontworpen en vervaardigd in Italië met veel precisie en met oog op de esthetiek. Het is niet voor niets dat op deze fornuizen overal in de wereld op wordt gekookt. Het is de ideale combinatie van de prachtige esthetiek in de keuken en de veelzijdigheid om al uw culinaire hoogstandjes te bereiden. 

Bij de Smeg fornuizen heeft u keuze uit twee typen fornuizen: inductie fornuis en gasfornuis. Smeg inductie fornuizen en gasfornuizen bieden verschillende kook ervaringen met unieke kenmerken. Zowel de inductie fornuizen als de gasfornuizen zijn verkrijgbaar in meerdere kookzones, deze zijn echter wel verschillend. De inductie fornuizen zijn verkrijgbaar in 4 pits en 5 pits kookzones. Terwijl de gasfornuizen te verkrijgen zijn in 5 pits en 6 pits kookzones. Laat u inspireren door de fusie van stijl, functionaliteit en Italiaanse finesse van de Smeg fornuizen en kies het fornuis dat het beste aansluit bij uw behoefte.

Kies voor een Smeg inductie fornuis of voor een Smeg gasfornuis 

Voordat u een Smeg fornuis aanschaft, is het goed om uzelf af te vragen voor welk type fornuis u gaat. We hebben hieronder beknopt de verschillen uitgelicht tussen de twee type fornuizen:

  • Smeg inductie fornuis: Smeg inductie fornuizen maken gebruik van elektromagnetische technologie om pannen direct te verwarmen, wat resulteert in snelle, nauwkeurige en energiezuinige kook prestaties. Ze bieden een glad kookoppervlak en geavanceerde functies zoals panherkenning en boost modus.
  • Smeg gasfornuis: Aan de andere kant gebruiken Smeg gasfornuizen vlammen om directe warmte aan de pannen te leveren. Ze bieden een klassieke kookervaring met nauwkeurige temperatuurregeling en zijn populair vanwege de directe zichtbaarheid van de vlammen. Als u een voorkeur heeft voor koken op vuur, is een gasfornuis geschikter voor u.

Productlijnen Smeg -  4 Esthetische lijnen

De Smeg fornuizen genieten van de iconische Italiaanse stijl. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten zijn 4 esthetische stijl lijnen ontworpen met ieder een onderscheidende uitstraling. Los van de fornuizen, zijn deze stijlen ook terug te vinden in de andere Smeg keukenapparatuur. Hierdoor kunt u alle Smeg apparatuur naadloos met elkaar combineren voor een perfecte harmonie en uitstraling van uw keuken.

Classici

Classici vormt het meest prominente ontwerp dat Smeg in samenwerking met architect Guido Canali heeft gecreëerd. Wat deze serie kenmerkt, is het stijlvolle en doelgerichte gebruik van rvs. Binnen deze serie staat de nadruk op de unieke bedieningsknoppen en de strakke, verfijnde en ergonomische handgrepen van de ovens, wat samen resulteert in een uitstraling van industrieel design.

Portofino

De Portofino collectie dankt zijn naam aan het gelijknamige pittoreske plaatsje Portofino. Dit schilderachtige plaatsje staat bekend om de kleurrijke huize aan de Middellandse zee. Het is niet voor niets dat deze collectie Portofino heet, want de fornuizen zijn in dezelfde unieke kleuren te verkrijgen. De kleuren van de Smeg fornuizen zijn afgeleid van het olijf groene, oranje, gele en rode gebouwen in het plaatsje. Daarnaast zijn de fornuizen uit deze collectie robuust en gemaakt van topkwaliteit materialen. Deze Italiaanse fornuizen vallen bij iedere hobby- en professionele kok in de smaak door de esthetiek en de vernuftige technologische mogelijkheden.

Universeel

Het kan voorkomen dat u op zoek bent naar een fornuis die past bij de huidige apparatuur, zonder te veel af te wijken. Dat is exact waar de universele lijn van Smeg voor is ontworpen. Deze lijn bestaat uit een zwart en rvs kleurig fornuis die ideaal gecombineerd kunnen worden met andere apparaten van dezelfde kleur die u al in bezit hebt. U bent met deze fornuizen van alle gemakken voorzien: 5 pits kookzone, meerdere oven programma's en een schoonmaakprogramma.

Victoria

Als eerbetoon aan het eerste fornuis uit 1948, heeft Smeg de Victoria collectie gelanceerd. Deze is geïnspireerd op het design van de fornuizen uit dat tijdperk. In de jaren '50 werd Smeg gekenmerkt door stijlvolle, functionele bedieningselementen en hoogwaardige bouwkwaliteit. Met meerdere kookpitten en ovens kunt u volledig los gaan in de keuken.

Maak de ideale keuze voor uw keuken met fornuizen variërend van een Smeg fornuis 60 cm, een Smeg fornuis 90 cm tot zelfs een Smeg fornuis 100 cm.

De Smeg fornuizen zijn in 5 verschillende formaten te verkrijgen. Bedenk goed van tevoren welk formaat u kiest en welke mogelijkheden u heeft in uw keuken. Het compactste formaat zijn de fornuizen van 60 cm. Deze zijn ideaal voor kleinere keukens of als u op zoek bent naar ruimtebesparende opties. Een maatje groter zijn de fornuizen van 70 cm. Deze fornuizen vallen tussen de compacte 60 cm modellen en de grotere 90 cm modellen. Ze bieden iets meer kookruimte en opties dan de 60 cm modellen, maar zijn nog steeds geschikt voor keukens met beperkte ruimte. De fornuizen van 90 cm zijn de standaard formaat fornuizen die geschikt zijn voor de meeste keukens. Ze bieden een ruim kookoppervlak met meerdere branders of kookzones en vaak meerdere ovens of een grotere enkele oven. Fornuizen van 100 cm behoren tot de grotere formaten en zijn ideaal voor ruime keukens of voor mensen die veel kookruimte nodig hebben. Ze bieden een uitgebreid kookoppervlak met veel branders of kookzones en meerdere ovens voor het bereiden van grote maaltijden of het tegelijkertijd koken van verschillende gerechten. Het grootste formaat fornuizen zijn de fornuizen van 110 cm. Deze zijn ideaal voor professioneel koken of in ruime keukens. Deze fornuizen hebben veel kookzones en een zeer ruime ovencapaciteit.

Variëteit in aantal Kookzones en Ovens van Smeg 

De fornuizen van Smeg variëren van elkaar in het aantal kookzones en het aantal ovens die zijn ingebouwd. Qua kookzones vindt u 3 verschillende aantal kookzones: 4 pits, 5 pits en 6 pits fornuizen.

Daarnaast verschillen ook het aantal ovens dat per fornuis zijn ingebouwd. Hier bestaan de keuzes uit: 1 oven, 2 ovens en 3 ovens.   

Houdt u er rekening mee dat het aantal kookzones redelijk afhankelijk is van het aantal ovens. De kleinere ovens hebben over het algemeen ook minder ovens, maar dit is overigens niet altijd het geval. Kijk daarom goed bij de specificaties naar het aantal kookzones en ovens per fornuis.

Garanties

Bij aanschaf van een Smeg fornuis krijgt u standaard 2 jaar garantie bij Budgetplan. Het is verstandig om bij garantie gerelateerde zaken grondig de geldende voorwaarden te controleren en de specifieke dekking van de garantie te raadplegen. U kunt gedetailleerde informatie hierover vinden op onze 'Service & Garantie' pagina.

Verzending & bezorging

Bij Budgetplan wordt gratis thuisbezorging aangeboden voor alle bestellingen van €150,- of meer. Voor bestellingen onder dit bedrag wordt een extra vergoeding van €7,50 in rekening gebracht. Houd er rekening mee dat voor afleveradressen op de Waddeneilanden, Zeeuws-Vlaanderen of in België extra kosten van €35 in rekening worden gebracht, boven op de standaard verzendkosten. Alle informatie omtrent onze verzending en bezorging staat op ‘Verzending & Bezorging’.

Back to top