• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Onderbouw koelkasten

Welke hoogte zoekt u?
  • ± 82 - 87 cm
  • ± 82 - 89 cm
  • ± 82 - 90 cm
Zoekt u een koelkast met vriesvak?
  • Met vriesvak
  • Zonder vriesvak
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Onderbouw koelkast kopen

Bent u opzoek naar een onderbouw koelkast, dan zit u hier goed! Een onderbouw koelkast is ideaal voor de mensen die zoeken naar een koelkast dat naadloos in hun keuken past en een geïntegreerde uitstraling willen creëren. 

Doordat onderbouw koelkasten onder het aanrecht tussen twee meubelkasten wordt geplaats neemt het minder vloerruimte in beslag dan een vrijstaande koelkast. Dit maakt het ideaal voor mensen met kleinere keukens. 

Diverse modellen onderbouw koelkast

Onderbouw koelkasten zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten zodat het in diverse keukens past. Maak gebruik van de filters en sorteeropties om u ideale koelkast te vinden.

De koelkasten zijn in verschillende hoogtes beschikbaar, daarom is het belangrijk dat u ervan bewust bent welke onderbouw koelkast in uw keuken past. Er is de mogelijkheid om te kijken of uw behoefte heeft aan een koelkast met geïntegreerd vriesvak. U kunt ook kiezen voor een koelkast zonder vriesgedeelte.

Voordelen en handige functies van een onderbouw koelkast

Onderbouw koelkasten bieden verschillende voordelen en beschikken over diverse functies. Een voordeel van een onderbouw koelkast is dat ze een eenheid vormen met de rest van uw keuken en niet veel vloerruimte in beslag nemen.  

U kunt er ook voor kiezen om meerdere onderbouw apparaten naast elkaar te plaatsen in uw keuken. Zo kunt u een onderbouw koelkast en onderbouw vriezer naast elkaar plaatsen, zodat de beide naadloos in uw keuken passen. Dit is ideaal voor mensen die behoefte hebben aan een groter vriesgedeelte dan een geïntegreerd vriesvak. 

Een handige functie waar sommige onderbouw koelkasten van voorzien zijn is een snelkoel en snelvries functie. Dankzij deze functies kunt u uw producten snel op de ideale temperatuur krijgen. De softclose deur zorgt ervoor dat uw koelkast deur vanzelf zacht en met weinig geluid dicht valt vanaf een bepaalde hoek. Als u graag een goed belichte koelkast heeft kunt u gaan voor een onderbouw koelkast met LED binnenverlichting

Installatie en garantie

Bij een onderbouwkoelkast wordt het echter onder het aanrecht tussen twee meubelkasten geplaats. Een onderbouw koelkast beschikt meestal over een deur-op-deur montage. Bij een deur-op-deur montage glijdt de koelkastdeur niet mee met de keukenkastdeur, aangezien de deur van de kast direct op de koelkastdeur wordt gemonteerd. 

In sommige gevallen is een onderbouw koelkast voorzien van een sleepdeur montage. Bij sleepdeur montage is de deur van de koelkast doormiddel van scharnieren met uw keukenkast verbonden. Dit betekent dat de koelkastdeur mee glijdt als u uw keukenkastdeur opent en sluit.

Bij onderbouw koelkasten kunt u uit verschillende merken kiezen. Per merk hangt het af wat voor soort garantie u krijgt. Zo zijn er merken die een twee jaar volledige garantie aanbieden. Andere merken bieden misschien weer een langere garantie. 

Het is dus belangrijk dat u goed oplet welke garantie een merk aanbiedt en of er voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor een garantie.

Back to top