Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

Neem contact met ons op

Vragen over keukens of apparatuur?
Doe bij ons een online offerte check (zowel keukens als apparatuur) of stel een overige vraag.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

KEUKENADVIES

Offertes vergelijken, een nieuwe offerte aanvragen, videobellen of een keukenadviseur aan huis? Het is allemaal mogelijk! Kies uit onderstaande mogelijkheden:

  • Winkelen-Op-Afspraak! (Bel direct voor een winkelafspraak: 0180 44 23 22)
  • WhatsApp Videobellen (Stuur ons dmv het verzendformulier uw aanvraag)
  • Plan een keukenadviseur aan huis! (Bel direct voor een afspraak: 0180 44 23 22)

BESTELLINGSTATUS OPVRAGEN?

Wegens drukte  kan het zijn dat uw bestelling een langere levertijd heeft dan normaal. Ook kan onze reactie tijd iets langer zijn.

Vragen?
Wij vragen u telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice, zodat u eerder antwoord heeft op uw vraag ipv via het online contactformulier. (0180 44 23 22). Excuses voor het ongemak!

WHATSAPP VIDEOBELLEN VOOR KEUKENADVIES EN KEUKENINSPIRATIE?

Vanuit huis kunt u uw nieuwe keuken bekijken en bespreken, door middel van WhatsApp Videobellen!

Kies bij het veld onderwerp de optie "WhatsApp Videocall". Geef in het tekstveld "Wat is uw vraag?" aan welke dagen/ tijden u bereikbaar bent. Zo houden wij rekening met uw agenda!

LET OP: Wij adviseren u telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice, zodat u eerder antwoord heeft op uw vraag ipv via het online contactformulier. (0180 44 23 22).

KEUKENADVISEUR INPLANNEN BIJ U THUIS?

Onze collega komt bij u langs en neemt zoals besproken alle gewenste keukenstaaltjes mee. Zo kunt u goed de kleur zien en het materiaal voelen van bijvoorbeeld een keukenblad en keukenkastjes. Met een laptop realiseren wij een mooi keukendesign.

Interesse in een keukenadviseur aan huis? Bel ons direct om een afspraak in te plannen: 0180 44 23 22)

Wat heeft u nodig voor een WhatsApp videogesprek?

Het enige wat u nodig heeft is een Smartphone met camerafunctie, WhatsApp en een goede internetverbinding. Onze keukenadviseurs plannen een afspraak in en bellen u op de afgesproken tijd en datum. 

Offerte Check&Vergelijk: nieuwe offerte opvragen of vergelijken?

Heeft u van andere keukenaanbieders een offerte ontvangen of wilt u bij ons een nieuwe keukenofferte opvragen? Onze vakkundige adviseurs denken graag met u mee en staan voor u klaar!

  • Kies aan de linkerzijde bij het veld onderwerp de optie “Keukenofferte insturen: check & vergelijk” of de optie “Keukenofferte opvragen”: wij nemen zsm contact met u op!
Vragen over apparatuur, service of overige vragen?

Mocht u vragen hebben over apparatuur, vragen over service of iets compleet anders:

  • Kies aan de linkerzijde bij het veld onderwerp een van de overige opties die het beste past bij uw vraag. Wij proberen zsm contact met u op te nemen!
Back to top