Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

Neem contact met ons op

Vragen over keukens of apparatuur?
Doe bij ons een online offerte check (zowel keukens als apparatuur) of stel een overige vraag.

ONLINE KEUKENADVIES ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN?

Gezien de huidige situatie begrijpen wij dat u momenteel liever niet de deur uitgaat. Budgetplan Keukens biedt u Online Keukenadvies: de mogelijkheid om offertes te vergelijken, een nieuwe offerte aan te vragen en zelfs de mogelijkheid om te videobellen! (WhatsApp Videocall).

BESTELLINGSTATUS OPVRAGEN?

Wegens drukte en de huidige (Corona) situatie kan het zijn dat uw bestelling een langere levertijd heeft dan u normaal van ons gewend bent.

Vragen hierover?
Wij vragen u telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice, zodat u eerder antwoord heeft op uw vraag ipv via het online contactformulier. (0180 44 23 22). Excuses voor het ongemak!

KEUKENADVIES NODIG? MAAK EEN AFSPRAAK

Wij waarderen uw komst naar onze winkel bijzonder. Gezien de huidige omstandigheden hebben wij een aantal aanpassingen gedaan om u en onze medewerkers een veilige omgeving te bieden. Het kan voorkomen dat wij u niet direct te woord kunnen staan. Wij adviseren u om een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat wij voor u een passende offerte kunnen maken voor uw nieuwe keuken met uiteraard daarbij een mooi ontwerp.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een afspraak op maat!

LET OP: Wij adviseren u telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice, zodat u eerder antwoord heeft op uw vraag ipv via het online contactformulier. (0180 44 23 22).

Videogesprek inplannen?

Kies aan de linkerzijde bij het veld onderwerp de optie "WhatsApp Videocall" en geef in het onderste tekstveld onder "Wat is uw vraag?" aan welke dagen/ tijden u bereikbaar bent. Onze collega's houden zo rekening met uw agenda!

Wat heeft u nodig voor een WhatsApp Videogesprek?

Het enige wat u nodig heeft is een Smartphone met camerafunctie, WhatsApp en een goede internetverbinding. Onze keukenadviseurs plannen een afspraak in en bellen u op de afgesproken tijd en datum. 

Offerte Check&Vergelijk: nieuwe offerte opvragen of vergelijken?

Heeft u van andere keukenaanbieders een offerte ontvangen of wilt u bij ons een nieuwe keukenofferte opvragen? Onze vakkundige adviseurs denken graag met u mee en staan voor u klaar!

  • Kies aan de linkerzijde bij het veld onderwerp de optie “Keukenofferte insturen: check & vergelijk” of de optie “Keukenofferte opvragen”: wij nemen zsm contact met u op!
Vragen over apparatuur, service of overige vragen?

Mocht u vragen hebben over apparatuur, vragen over service of iets compleet anders:

  • Kies aan de linkerzijde bij het veld onderwerp een van de overige opties die het beste past bij uw vraag. Wij proberen zsm contact met u op te nemen!
Back to top