Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

Neem contact met ons op

Vragen over keukens of apparatuur?
Doe bij ons een online offerte check (zowel keukens als apparatuur) of stel een overige vraag.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

KEUKENADVIES 

Offertes vergelijken, een offerte aanvragen of keukeninspiratie opdoen?

Wanneer u samen met ons een tekening en berekening wilt maken voor uw nieuwe keuken raden wij u aan om een afspraak te maken met een van onze keukenadviseurs. 

Bel direct 0180 44 23 22

Bestellingstatus apparatuur opvragen?

Wegens drukte  kan het zijn dat uw bestelling een langere levertijd heeft dan normaal. Ook kan onze reactie tijd iets langer zijn.

Wij adviseren u om telefonisch contact met ons op te nemen in plaats van per mail.

Bel direct 0180 44 23 22

Whatsapp videobellen voor keukenadvies of inspiratie?

Vanuit huis kunt u uw nieuwe keuken bekijken en bespreken, door middel van WhatsApp Videobellen!

Kies bij het veld onderwerp de optie "WhatsApp Videocall". Geef in het tekstveld "Wat is uw vraag?" aan welke dagen/ tijden u bereikbaar bent. Zo houden wij rekening met uw agenda!

LET OP: Wij adviseren u telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice, zodat u eerder antwoord heeft op uw vraag ipv via het online contactformulier. (0180 44 23 22).

Offerte Check&Vergelijk: nieuwe offerte opvragen of vergelijken?

Heeft u van andere keukenaanbieders een offerte ontvangen of wilt u bij ons een nieuwe keukenofferte opvragen? Onze vakkundige adviseurs denken graag met u mee en staan voor u klaar!

  • Kies aan de linkerzijde bij het veld onderwerp de optie “Keukenofferte insturen: check & vergelijk” of de optie “Keukenofferte opvragen”: wij nemen zsm contact met u op!
Vragen over apparatuur, service of overige vragen?

Mocht u vragen hebben over apparatuur, vragen over service of iets compleet anders:

  • Kies aan de linkerzijde bij het veld onderwerp een van de overige opties die het beste past bij uw vraag. Wij proberen zsm contact met u op te nemen!

Of neem telefonisch contact op met onze klantenservice, zodat u eerder antwoord heeft op uw vraag ipv via het online contactformulier. (0180 44 23 22).

Back to top