Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

AEG inbouw afzuigkappen

Op zoek naar een AEG inbouw afzuigkap? Inbouw afzuigkappen, ook wel inbouwunits genoemd, worden ingebouwd in een keukenkast en gaat daardoor fraai op in uw keuken.
Toon meer
Actieve filters
  1. Merk AEG Verwijder dit artikel
  2. Alles wissen
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een AEG inbouw afzuigkap?

Bij Budgetplan Keukens hebben wij een aantal inbouw afzuigkappen, ook wel inbouwunits genoemd. Deze bouw je in kast, waardoor een schacht niet meer nodig is. Zo creëert u een strakke keukenopstelling. Let bij aankoop van een AEG inbouw afzuigkap op de afmetingen van de afzuigkap en de kookplaat. Wanneer dit verschil (in de breedte) te groot is kan het zo zijn dat de afzuigkap niet alle kookdampen kan opvangen.

Handige kenmerken van de AEG inbouw afzuigkap

Een AEG inbouw afzuigkap beschikt vaak over handige kenmerken. Kies bijvoorbeeld voor een AEG inbouw afzuigkap met randafzuiging. Randafzuiging zorgt voor een optimale verdeling en daarmee ook een verbeterde afzuigcapaciteit. Wilt u uw afzuigkap via uw kookplaat bedienen? Kies dan voor een AEG inbouw afzuigkap met Hob2Hood. Hiermee kunt u de Hob2Hood afzuigunit bedienen met een speciale Hob2Hood inductiekookplaat.

AEG inbouw afzuigkap met recirculatie of luchtafvoer?

Indien u beschikt over een afvoer naar buiten of deze wilt (laten) aanleggen, kan u kiezen voor een AEG inbouw afzuigkap die aangesloten kan worden op een luchtafvoer. Wanneer u geen afvoer naar buiten heeft, kunt u kiezen voor de recirculatie oplossing. Hierbij wordt de afzuigkap voorzien van optioneel verkrijgbare koolstoffilters die de kookluchtjes vast houden. Nadeel hiervan is wel dat deze elke 6 tot 12 maanden vervangen dienen te worden en dat kookdampen in de ruimte worden geblazen. Let op! Niet alle AEG inbouw afzuigkappen zijn geschikt voor recirculatie werking!

Back to top