• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
 • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Smeg inbouw koelkasten

Bij Budgetplan Keukens is er keuze uit verschillende Smeg inbouw koelkast modellen met verschillende hoogtes. Let bij een Smeg inbouw koelkast goed op de inbouwmaten (zie maatschetsen bij het product) en op de montage van de meubeldeur: sleepdeur (vrijwel altijd 54 cm breed) of deur-op-deur montage (ook wel vlakscharnier genoemd, vrijwel altijd 56 cm breed).

Lees verder
Welke hoogte zoekt u?
 • ± 88 cm
 • ± 102 cm
 • ± 122 cm
 • ± 140 cm
 • ± 158 cm
 • ± 178 cm
 • Hoger dan 195 cm
Zoekt u een inbouw koelkast met vriesvak?
 • Met vriesvak
 • Zonder vriesvak
Welk deursysteem gebruikt u voor montage?
 • Deur-op-deur (56 cm breed)
 • Sleepdeur (54 cm breed)
Filteren & Sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren & Sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Inbouw koelkast kopen?

Bekijk hier de brede scala aan inbouw koelkasten. Als u een gestroomlijnd uiterlijk wilt creëren in uw keuken en de beschikbare ruimte wilt maximaliseren dan is een inbouw koelkast ideaal voor u. Deze apparaten worden ook wel geïntegreerde koelkasten genoemd omdat ze naadloos in uw keukenkasten passen waardoor uw keuken een uniforme sfeer krijgt.

Een inbouw koelkast is ruimtebesparend doordat ze geen extra vloeroppervlakte in beslag nemen. Ook beschikken deze koelkasten vaak over verstelbare planken, laden en deurvakken waardoor u de koelkast kunt indelen naar uw behoeften. 

U kunt kiezen voor een inbouw koelkast van diverse merken. Er zijn bijvoorbeeld inbouw koelkast van het merk Siemens, Liebherr, Bosch of AEG. Zoek naar de koelkast met de ideale energieklasse, maat en geluidsniveau voor u.

Diverse modellen inbouw koelkasten

Inbouw koelkasten zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Om de perfecte koelkast voor uw keuken te vinden kunt u gebruik maken van de filters en sorteer opties. 

Het is belangrijk dat u de beste hoogte kiest zodat uw inbouw koelkast in uw keuken past. Heeft u genoeg aan een kleinere koelkast? Dan kunt u kiezen voor een koelkast van ± 88 cm hoog. Er zijn ook grote inbouw koelkasten beschikbaar van ± 178 cm hoog. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een inbouw koelkast met een andere hoogte. 

Daarnaast kunt u ook bepalen of u een geïntegreerd vriesvak wilt in uw inbouw koelkast of dat u liever een koelkast heeft zonder vriesgedeelte. De breedte van uw koelkast hangt voornamelijk af van het montagesysteem. Wanneer de koelkast een sleepdeur heeft dan is die 54 cm breed en met een deur-op-deur 56 cm breed.

Voordelen en functies inbouw koelkast

Een inbouw koelkast biedt diverse voordelen en tal handige functies. Voordelen van een inbouw koelkast is dat ze ruimtebesparend zijn, een naadloze integratie bieden en vaak een aanpasbare indeling hebben. 

Handige functies die een inbouw koelkast kan hebben zijn de snelkoel en snelvries functie. Hierdoor kunt u uw verse producten sneller op de juiste temperatuur krijgen. Met een Softclose sluit uw koelkastdeur vanaf een bepaalde hoek altijd zacht en netjes. Ook kan een inbouw koelkast voorzien zijn van LED-verlichting, gehard glazen legplateaus of een flessenrek.

U kunt uw verse etenswaren bewaren in een vershoudzone. Verse groenten en fruit blijft langer vers dankzij de temperatuurregeling in de vershoudzone. Er bestaan ook 0℃ vershoudzones waar u uw vlees en vis langer in zou kunnen bewaren.

Installatie en garantie

Bij een inbouw koelkast wordt uw koelkast in een hoge kast gemonteerd. U kunt kiezen uit 2 verschillende montagesystemen. In het geval van een deur-op-deur montage worden de koelkastdeur en de deur van de kast direct aan elkaar gemonteerd waardoor ze niet ten opzichte van elkaar bewegen. Met een sleepdeur montage glijden de deuren wel langs elkaar omdat ze verbonden worden doormiddel van scharnieren en geleiderails.

Het hangt per merk af wat voor garantie u krijgt op uw inbouw koelkast. Sommige merken geven 2 jaar volledige garantie en andere merken bieden een langere garantie. Het is belangrijk dat u oplet aan welke voorwaarden u moet voldoen en welke stappen u moet nemen om de garantie te krijgen. Bekijk ook goed wat er allemaal precies onder de garantie valt.

Back to top