Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding
  • OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!

Inventum kookplaten

Op zoek naar een Inventum kookplaat? Bekijk bij Budgetplan het aanbod Inventum kookplaat modellen, zowel online als in de winkel. Inventum kookplaten zijn er in verschillende maten en met verschillende functies. Kijk altijd naar de specificaties om zeker te weten dat u de juiste kookplaat vind. Heeft u een ander merk in gedachte? Bekijk hier alle kookplaten van verschillende merken.

Toon meer
Actieve filters
  1. Merk Inventum Verwijder dit artikel
  2. Alles wissen
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inventum kookplaat

Op zoek naar een zuinig en veilige, gemakkelijk schoon te maken en energie-efficiënte inductiekookplaat? Kies dan voor een Inventum inductie kookplaat. Door middel van spoelen en een magnetisch veld wordt de pan verwarmd en niet de kookplaat zelf. Zo gaat er bijna geen energie verloren en is de kookplaat relatief veilig in gebruik! Een inductiekookplaat warmt uw pannen snel op (bijna net zo snel als een gaskookplaat) en de temperatuur is nauwkeurig in te stellen. Met een Booster kookstand kunt u de kooktijd met maar liefst 50% verkorten! Er gaat nog meer energie naar een kookzone. Dat is handig voor het snel opwarmen van water bij het maken van bijvoorbeeld pasta of het maken van soep.

Waarom kiezen voor een Inventum kookplaat?

De Inventum kookplaat is een praktische en efficiënte keuze voor elke keuken. Vaak heeft een Inventum kookplaat een eenvoudige bediening en slimme functies zoals een kinderslot en restwarmte-indicatie. Hiermee is de Inventum kookplaat gemakkelijk en veilig in gebruik. Daarnaast is de kookplaat eenvoudig schoon te maken dankzij het gladde oppervlak. Kortom, de Inventum kookplaat is een betrouwbare en praktische keuze voor wie op zoek is naar een kookplaat die doet wat hij moet doen.

Handige functies van een Inventum kookplaat

Een Inventum kookplaat kan ook nog andere hanadige functies bezitten. Zo is Powermanagement daar een van. Met Powermanagement kunt u uw Inventum kookplaat nauwkeurig op het juiste vermogen afstellen en efficienter omgaan met uw kookplaat. Met een Timer kunt u gemakkelijk uw kooktijd bijhouden via de kookplaat.

Eerder op zoek naar een ander model kookplaat? Bekijk hier alle kookplaten online bij Budgetplan

Back to top