• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Opbouw kookplaat modellen

Op zoek naar een opbouw kookplaat? Bekijk op deze pagina alle opbouw kookplaat modellen. Een opbouw kookplaat houdt in dat de kookplaat op het aanrecht wordt gemonteerd. Op zoek naar een andere soorten kookplaten? Bekijk op deze pagina alle kookplaat modellen.

Lees verder
Filteren & Sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1Product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren & Sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1Product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Opbouw kookplaten kopen?

Op zoek naar een opbouw kookplaat? Bij Budgetplan bent u op de juiste plek. Wij bieden u een eerlijk advies en scherpe prijs. Bekijk zeker ons ruime assortiment online of kom langs bij Budgetplan in Ridderkerk om een nóg betere indruk te krijgen van al onze apparatuur en keukens.

Wat is een opbouw kookplaat?

Opbouw kookplaten worden geïnstalleerd bovenop het keukenblad en vormen zo één geheel met het aanrecht. Het voordeel van een opbouw kookplaat is dat het gemakkelijk te installeren is en weinig ruimte in beslag neemt. Zo blijft er dus ook nog genoeg ruimte over voor andere apparatuur. Omdat de opbouw kookplaat makkelijk te installeren is, is het ook makkelijk te vervangen. Een opbouw kookplaat is ook makkelijk schoon te maken. Dit komt omdat het vak een vlak oppervlak is zonder naden en hoeken. Hierdoor is er ook minder vetophoping.

Voordelen van een opbouw kookplaat

Een opbouw kookplaat kan over handige functies beschikken. Zo is er de warmhoudfunctie waarmee u uw gerechten warm kan houden wanneer u iet anders aan het koken bent. Daarnaast hebben veel kookplaten ook een timer in de kookplaat zitten die u kunt instellen. Allerlei handige voordelen die kookervaring ook nog is beter maken.

Eerder op zoek naar een ander model kookplaat? Bekijk hier alle kookplaten online bij Budgetplan

Back to top