• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Bosch combi magnetrons

Op zoek naar een combi-magnetron van het merk Bosch? Deze zijn te verkrijgen in twee verschillende hoogtes: 45 cm hoog en 60 cm hoog. Met een combi-magnetron bent u niet te veel ruimte kwijt; u heeft immers een magnetron en oven in één!
Lees verder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Bosch combi magnetron kopen?

Op zoek naar een Bosch combimagnetron? Bekijk dan bij Budgetplan Keukens de collectie. Combimagnetrons zijn voorzien van een magnetronfunctie maar ook van handige ovenfuncties. Denk aan hetelucht, boven-/ en onderwarmte, grill en soms zelfs stoomfuncties. Dit maakt combimagnetrons veelzijdiger dan solo magnetrons. 

Bosch combi magnetrons staan bekend om hun geavanceerde technologieën en hun gebruiksvriendelijkheid. De strakke designs en handige functies van een Bosch combimagnetron maakt ze onmisbaar in uw keuken. Daarnaast zijn deze apparaten ook ontworpen om duurzaam en energie-efficiënt te zijn. Doordat ze energiebesparend zijn is een Bosch combimagnetron goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.

Wilt u toch een andere magnetron, bekijk dan hier de online Outlet van Budgetplan Keukens.

Diverse Bosch combi magnetron modellen

Bosch biedt combimagnetrons in diverse modellen zodat u de ideale combi magnetron kan vinden voor uw keuken. Of u nu een chef-kok bent of iemand die opzoek is naar gemak. Bekijk altijd goed welke maten in uw keukenkasten passen om te zorgen dat de Bosch combimagnetron goed geïnstalleerd kan worden. Maak gebruik van de filters en sorteer opties op de website.

Er zijn Bosch combi magnetrons in zowel zwart als RVS roestvrijstaal. Bepaal ook welke bediening u het makkelijkst vindt. Zo zijn er combimagnetrons met een elektronische bediening, maar ook met een geavanceerde bediening zoals een full touch kleuren display.

Voordelen en functies Bosch combi magnetrons

De combinatie van magnetron- en ovenfuncties zorgt ervoor dat Bosch combi magnetrons verschillende voordelen en functies bedienen. Misschien wilt u alleen gebruik maken van een magnetronfunctie om uw maaltijd op te warmen. Of een grillfunctie zodat uw maaltijd een knapperig laagjes of krokante korst krijgt. Daarnaast zou u ook gebruik kunnen maken van een hetelucht functie. Dit zorgt ervoor dat u meerdere gerechten tegelijkertijd kan bakken door de hetelucht die verdeeld wordt door de ovenruimte.

Een Bosch combi magnetron kan ook voorzien van automatische programma’s of diverse opwarm en ontdooiprogramma’s. Als u uw combimagnetron op afstand wilt bedienen via uw smartphone of tablet kies dan voor een Bosch combimagnetron met Home Connect.

Het pyrolyse zelfreinigingssysteem maakt het schoonmaken van uw Bosch combi magnetrons een stuk eenvoudiger. Met deze functie worden vet- en eetresten omgezet in as op een hoge temperatuur zodat u alleen nog een doekje door de ovenruimte hoeft te halen. Verder kan een combimagnetron van Bosch beschikken over telescopische geleiders, LED-binnenverlichting of Soft Close waardoor de deur altijd zacht en netjes dicht valt.

Installatie en garantie

Bosch combi magnetrons kunnen geïnstalleerd worden in een hoge kast of onder het aanrecht. Bekijk dus goed waar u de combimagnetron het best kan plaatsen in uw keuken. Houd ook rekening met de afmetingen in uw keukenkasten.

Bosch biedt 2 jaar volledige fabrieksgarantie op hun combi magnetrons. Let goed op wat er allemaal onder deze garantie valt en of u aan bepaalde voorwaarden moet voldoen.

Back to top