• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Inbouw Magnetrons

Welke hoogte zoekt u?
  • ± 38 cm
  • ± 45 cm
Waar monteert u het apparaat?
  • In een hoge kast
  • Onder het aanrecht
  • In een bovenkast
Met of zonder draaiplateau?
  • Zonder draaiplateau
  • Met draaiplateau
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Komt u er niet uit?

Telefonisch contact

Bel direct: 0180-442322

Bel direct: 0800-4030200

Klantenservice gesloten

Inbouw magnetron kopen?

Ontdek hier de collectie inbouw magnetrons van Budgetplan Keukens.  In de keukenapparatuur wereld staan inbouw magnetrons bekend om hun functionaliteit even als hun esthetiek. Ze zijn ontworpen om naadloos in uw keuken te passen, u kunt inbouwmagnetrons integreren in bestaande keukenkasten. Dit creëert een eenheid in de keuken wat ideaal is voor mensen die houden van een modern en minimalistisch design in hun keuken.

Inbouw magnetrons combineren stijl en functionaliteit wat laat zien dat keukenapparatuur zowel mooi als praktisch kan zijn. Met een inbouw magnetron kunt u al uw gerechten opwarmen met verschillende magnetronvermogens. U kunt kiezen uit verschillende merken zoals Siemens of Bosch.

Heeft u liever een andere of goedkopere magnetron? Bekijk dan hier de online Outlet van Budgetplan Keukens. 

Diverse inbouw magnetron modellen

U kunt gebruik maken van de sorteeropties en filters op de website zodat u de ideale inbouw magnetron kunt vinden voor uw keuken. Inbouwmagnetrons zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Als u een inbouw magnetron aanschaft is het belangrijk dat u oplet welke afmetingen in uw keukenkasten passen.  

Kies uit diverse kleuren voor uw inbouw magnetron. Zo zijn er bijvoorbeeld inbouwmagnetrons in het zwart of in RVS roestvrijstaal. Het is belangrijk dat u goed bekijkt wat voor soort magnetrondeur het beste werkt in uw keuken. U kunt kiezen voor een magnetron met een linksdraaiende of rechtsdraaiende deur, maar er zijn ook inbouwmagnetrons met een klapdeur. 

Daarnaast kunt u ook filteren op de verschillende soorten bedieningen waar een inbouw magnetron over kan beschikken. Misschien wilt u een magnetron met elektronische bediening of juist een iets luxere magnetron met een Full touch kleurendisplay.

Voordelen en functies inbouw magnetrons

Inbouw magnetrons zijn voor een relatief goedkopere prijs aan te schaffen, maar dat betekent niet dat deze geen handige functies hebben. Zo beschikken verschillende inbouw magnetrons over diverse opwarm en ontdooi programma’s en automatische programma’s. Daarnaast zijn er inbouw magnetrons met een grote inhoud, waardoor u grotere gerechten kwijt kan in de magnetron.

Andere handige functies zijn LED verlichting of een meegeleverde draaiplateau. Wanneer een inbouw magnetron voorzien is van een SoftClose dan sluit de magnetrondeur altijd zacht en netjes dicht. Met sommige inbouwmagnetrons kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld een elektronische kookwekker, grilfunctie of stoomfunctie.

Installatie en garantie

Een inbouw magnetron kan worden gemonteerd in een hoge kast, onder het aanrecht of in een bovenkast. Bekijk dus goed de afmetingen en de maatschetsen, zo weet u precies welke inbouw magnetron in uw keuken past.

De garantie die u krijgt bij een inbouw magnetron hangt af van het merk. Er zijn merken die 2 jaar volledige fabrieksgarantie leveren, maar ook merken die een langere garantie geven. In dit geval kan het zijn dat u het apparaat moet aanmelden bij het merk voordat u in aanmerking komt voor de garantie. Let altijd goed op wat er allemaal onder de garantie valt.

Back to top