Keukeninspiratie
Advies nodig? Of meer informatie? Maak gratis een afspraak

Industriële keukens: robuuste materialen i.c.m. hout

Een industriële keuken past helemaal in de trend van dit moment en is ook nog eens tijdloos! Wanneer u op zoek bent naar een industriële keuken moet u denken aan een keuken met een robuuste look. Denk hierbij aan elementen zoals staal, beton in combinatie met (onafgewerkt) hout. Op deze pagina vindt u inspiratie voor industriële keukens die uw keuken een stoere vintage look geeft!

 

Trend 1: Donkere en marmeren tinten: natuursteen of repro?

Begin bij de basis: het perfecte keukenblad! Bij een industriële keuken hoort een industrieel werkblad. Dit kan van een fijn natuursteen zijn, maar voor een goedkoper alternatief kunt u ook kiezen voor een fraai "kunststof" repro keukenblad met een industriële look of composiet. Marmer is de trend van dit moment! Bij Budgetplan keukens kunt u kiezen uit diverse marmeren looks, of u nu op zoek bent naar een licht chique keukenblad of een stoer donkere keukenblad. Alle keukens

Trend 2: Industriële keuken? It's all about the details

Bij een industriële keuken draait het om robuuste elementen, de details, die deze keuken een finishing touch geven, zoals massieve RVS grepen die uw keuken een stoer karakter geven. Bij Budgetplan keukens kunt u kiezen uit verschillende grepen in diverse kleuren, diktes en breedtes. Alle keukens

Budgetplan heeft een uitgebreid assortiment keukenapparatuur die aansluit op de industriële keuken stijl

Bekijk hieronder de mogelijkheden: 


Trend 3: Zwart is het nieuwe wit

Echte trendsetters durven te combineren met zwarte elementen in een industriële keuken. Zo kunt u kiezen voor een keukenblad in diverse donkere kleuren, maar gaat u liever voor een zwarte touch dan is de nieuwe Quooker zwart iets voor u! Denk ook eens aan keukentegels in zwart mozaïek. U kunt ervoor kiezen om uw gehele achterwand te versieren, of slechts een gedeelte bijvoorbeeld de wand achter uw kookplaat! Alle Quookers.

 

Over industriële keukens

Wat de industriële keukens zo laat opvallen zijn de donkere accenten die in de keukens gebruikt worden. Materialen als (oud) hout, carbon en roestvrij staal zorgen voor de stoere en robuuste keukens. Of u nu een industriële keuken met kookeiland zoekt of een hoekkeuken, al onze keukens beschikken over handige eigenschappen als SoftClose. Tevens kunt u bij ons uw eigen keuken zelf inrichten, zo kunt u nu kiezen uit de nieuwste SMEG-lijn. Voor uw industriële droomkeuken kunt u altijd terecht bij Budgetplan! 

 

Advies nodig? Of meer informatie? Maak gratis een afspraak
 
Adres & route

Adres/bedrijfsgegevens

Budgetplan winkel
Tinstraat 10 C t/m F
2984 AN Ridderkerk
Telefoon: 0180-442322
Fax: 0180-421534
E mail: info@budgetplan.nl

ABN AMRO: NL05ABNA0560016875
KvK: 24278022
BTW nummer: 806266557B01


MAIL ONSOpeningstijden & Aankomende feestdagenMaandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag (koopavond)
Zaterdag
Zondag
: 10.00 tot 17.30 uur
: 10.00 tot 17.30 uur
: 10.00 tot 17.30 uur
: 10.00 tot 17.30 uur
: 10:00 tot 21.00 uur
: 10:00 tot 17.00 uur
: Gesloten