• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
 • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!

Hoogglans keukens

Hoogglans keukens zijn leverbaar in diverse kleuren, maar komen het beste tot hun recht de kleur wit. Hoogglans keukens stralen dankzij glanzende glad gepolijste fronten en zijn opvallend en trendy. Daarnaast zijn deze keukens eenvoudig schoon te maken en zijn breed toepasbaar: van modern tot klassiek landelijk. Kom langs bij Budgetplan Keukens in Ridderkerk!

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
 • Moderne keuken hoogglans in hoekopstelling
  Moderne keuken hoogglans in hoekopstelling
 • Luxe Rembrandt design keuken met kookeiland
  Luxe Rembrandt design keuken met kookeiland
 • KEUKENADVIES NODIG? Maak een afspraak voor keukenadvies, een nieuwe keuken, een offerte of neem contact met ons op Stel een vraag

 • Moderne keuken in U-opsteling zwart wit hoogglans
  Moderne keuken in U-opsteling zwart wit hoogglans
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Hoogglans keukens bij Budgetplan Keukens

Hoogglans keukens zijn vaak strak en modern en daardoor zeer tijdloos en populair. Hoewel een hoogglans vaak gezien wordt in de kleur wit, is deze stijl verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Door het gebruik van glad gepolijste fronten straalt een hoogglans keuken en geeft een keuken een luxe touch. Een hoogglans keuken komt goed tot zijn recht in een modern strak interieur, maar past zeker ook in andere interieurs zoals klassiek. Denk eens aan het gebruik van een natuurstenen werkblad (of natuurstenen look). Hierdoor krijgt een hooglans keuken een totaal andere look & feel.

Hoogglans keukens: tijdloos en praktisch

Een hoogglans keuken is verkrijgbaar in verschillende kleuren, komt in verschillende interieurs goed tot zijn recht en is tijdloos. Een ander voordeel van een hoogglans keuken is het feit dat het een praktische keuken is: gemakkelijk schoon te maken. Door de glanzende toplaag op bijv. keukenkastjes kunt u vingerafdrukken vrij simpel met een doekje eraf wrijven. Een hoogglans keuken is volledig onderhoudsvrij en door de beste materialen zijn de keukenfrontjes veelal kras- en stootvrij. Kom langs bij Budgetplan Keukens om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Back to top