• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Groene keukens

Creëer een stoere en robuuste uitstraling door je keuken een groene kleur te geven. Groen is een zeer populaire kleur en is de trend van dit moment. Combineer het met hout of met grijs en u heeft een nieuwe eyecatcher in uw huis! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs bij Budgetplan keukens in Ridderkerk: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Filteren & Sorteren
Van hoog naar laag sorteren
  • Moderne keuken rechte opstelling groen met inbouwapparatuur
    Moderne keuken rechte opstelling groen met inbouwapparatuur
  • Moderne keuken in hoekopstelling groen
    Moderne keuken in hoekopstelling groen
  • KEUKENADVIES NODIG? Maak een afspraak voor keukenadvies, een nieuwe keuken, een offerte of neem contact met ons op Stel een vraag

Filteren & Sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Groene keukens bij Budgetplan Keukens

Een groene keuken zorgt voor rust en positieve gevoelens. Groen is de nieuwe keukentrend en is de kleur van het leven. Er zijn verschillende tinten groen, maar één van de mooiste groene tinten, die tevens populair is en blijft is olijfgroen. Kies voor een geheel groene keuken of maak gebruik van groene accenten/ details in uw keuken. Denk eens aan het gebruik van een groene achterwand, groene tegels, groene keukenkastjes (boven en/ of onder) of accentueer een keuken met groene accessoires. Een groene keuken past in vrijwel elke keukenstijl. 

De mogelijkheden met een groene keuken

Hoewel de meeste mensen kiezen voor een witte keuken, kunt u met een groene keuken een persoonlijkheid benadrukken. Groen is trendy en er zijn veel verschillende groentinten waaruit kan worden gekozen. Een groene keuken is sfeervol en bijzonder. Er zijn genoeg manieren om de kleur groen te laten terugkomen in een keuken. Zo kunnen groene elementen ervoor zorgen dat groen niet de boventoon voert. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs bij Budgetplan keuken: er is altijd wel een groene keuken die aan uw wensen en behoeften voldoet.

Back to top