• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Grijze keukens

De perfecte middenweg tussen een lichte, frisse keuken en een donkere, warme keuken; een grijze keuken! Grijze keukens hebben als voordeel dat ze zeer stijlvol zijn zonder op te vallen zoals een keuken met donkere accenten. Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele mogelijkheden in verschillende tinten grijs. Benieuwd geworden? Bekijk hier ons aanbod of creƫer samen met onze keukenverkoper uw grijze droomkeuken bij Budgetplan Keukens in Ridderkerk!

Filteren & Sorteren
Filteren
Close
Filteren & Sorteren Filter uw selectie
Prijs
Filteren & Sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  • Nolte Plus Lava moderne keuken rechte opstelling
    16.495,00
    Nolte Plus Lava moderne keuken rechte opstelling
  • AANBIEDING keukenblad keramiek
    975,00
    AANBIEDING keukenblad keramiek
  • KEUKENADVIES NODIG? Maak een afspraak voor keukenadvies, een nieuwe keuken, een offerte of neem contact met ons op Stel een vraag

Filteren & Sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grijze keukens bij Budgetplan Keukens

Met een grijze kleur in uw keuken kunt u nog vele kanten op. Het is namelijk makkelijk te combineren met andere kleuren, waardoor u de keuken nog geheel naar uw hand kunt zetten. Zo kunt u grijs combineren met zowel lichtere kleuren als donkere tinten. Combineer het met bijvoorbeeld met witte accenten, laat uw keuken meer opvallen met hoogglans of creëer contrast door bijvoorbeeld blauwe kleuren terug te laten komen in uw grijze keuken. Benieuwd hoe dit eruit ziet in uw huis? Ontwerp samen met een van onze keukenontwerpers uw droomkeuken!

Back to top