Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

Bora

BORA: een nieuwe manier van koken

Met veel enthousiasme verwelkomt Budgetplan een nieuw merk en daarmee een nieuwe manier van koken die het leven gemakkelijker en mooier maakt: BORA. Dit merk staat voor een unieke techniek met een aantrekkelijk design: een afzuigkap boven uw hoofd behoort tot het verleden en staat ook nog eens fraai in uw keuken!

Binnenkort online, NU te zien en te bestellen bij Budgetplan Keukens. Kom langs in de winkel in Ridderkerk! 

BoraBora

Welke Bora afzuigsystemen zijn er?

Het merk Bora biedt vier verschillende afzuigsystemen: Bora Basic, Bora Classic, Bora Professional en de Bora Pure. Bij Budgetplan bent u aan het juiste adres voor de Bora!

BORA X Pure

De Bora X Pure: maximale flexibiliteit, pure perfectie, uiterst stil en een variabele warmhoudfunctie. Daarnaast kunt u gebruikmaken van flexinductie en koppelbare kookzones. De Bora X Pure is geschikt voor zowel recirculatie (PUXU) als luchtafvoer (PUXA). Meer weten over de nieuwe Bora X Pure? Kom langs in de winkel voor meer informatie en inspiratie!

 

Bora PureBora Pure
Bora PuraBora Pura

BORA Pure

De Bora Pure is de nieuwste lijn kookplaten met afzuiging van Bora. De Pure zijn kookplaten met een minimalistisch design en een zeer laag geluidsniveau. Waar het afzuigrooster voorheen nog uitstak, beschikt de Bora Pure over een strak oppervlak en loopt het rooster gelijk over op het kookvlak. Daarnaast beschikt de Pure over automatische regeling van de afzuiging, waardoor u zich alleen nog maar hoeft richten op het koken.

Bora PureBora Pure
Bora PuraBora Pura

Verschil tussen PURU en PURA
In de Pure-lijn zijn er twee verschillende modellen aan te schaffen: de Bora Puru en de Bora Pura. Het verschil is simpel;

De Bora Puru is alleen geschikt voor recirculatie en de Bora Pura alleen voor luchtafvoer. Bekijk dus voor aanschaf of u uw kookluchtjes moet afvoeren naar buiten, of dat u gebruik moet maken van recirculatie: gebruik zonder afvoer naar buiten dmv een koolstoffilterset. 

Personaliseer uw eigen BORA
Het afzuigrooster van de Bora Pure is beschikbaar in verschillende kleuren: zwart, mintgroen, lichtbruin, blauw, donkerrood en oranje. Zo kunt u uw eigen BORA PURE systeem personaliseren door eenvoudig persoonlijke accenten te leggen en te laten uitvoeren naar uw eigen mood.

Wat zijn de voordelen van de BORA PURE?:

  • Intuitive sControl-bediening: verticale slider
  • eSwap: geuren worden geneutraliseerd dankzij actieve-koolfilter
  • Uiterst stil
  • Eenvoudig reinigen
  • Extra groot kookoppervlak
  • Minimalistisch design
  • Automatische regeling van de afzuiging

BORA Basic

De Bora Basic is een perfect instapmodel voor een mooie prijs met 4 kookzones en is gemakkelijk in te bouwen en te bedienen.

Bora BasicBora Basic
Bora Basic Bora Basic

BORA Classic

De Bora Classic heeft een ander design, die u zelf kunt aanpassen aan uw eigen individuele kookwensen- en behoeften. U kunt dus uw eigen kookveld en afzuiging combineren: denk bijvoorbeeld aan een Tepan-grill, een inductiewok of een gaskookvlak. Met de Bora Classic heeft u, naast een sterk staaltje kwaliteit en techniek, een ware eyecatcher in uw keuken!

Bora ClassicBora Classic
Bora ClassicBora Classic

Welke BORA past bij mij?

BORA is nu beschikbaar bij Budgetplan Keukens in Ridderkerk! Kom langs bij ons om de BORA modellen te bekijken en uit te proberen. Onze verkoopadviseurs zitten klaar om samen met u te kijken welke BORA het beste bij u past!

Bora ClassicBora Classic
Bora BasicBora Basic

Bekijk HIER alle kookplaten met geintegreerde afzuigsystemen!

Bora bij Budgetplan Keukens!

Kom langs bij ons in de winkel in Ridderkerk om BORA keukenapparatuur te zien en te ervaren. Onze medewerkers staan klaar om u vakkundig te adviseren

Budgetplan Keukens

Tinstraat 10
2984AN
RIDDERKERK (Zuid-Holland)

Tel: 0180-442322
E-mail: info@budgetplan.nl

Contactgegevens BORA

BORA Vertriebs GmbH & Co KG

Innstraße 1
6342
Niederndorf (Oostenrijk)

Tel. Bora: 0031 4127 450 44
E-mail: service.nl@bora.com
Website: BORA WEBSITE

Tel Budgetplan: 0180 - 442 322

Opmerking: De servicehotline van BORA is internationaal bereikbaar via het netnummer 00800. Bellen is gratis vanuit alle landen.

Back to top