Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

Bora

BORA: een nieuwe manier van koken

Met veel enthousiasme verwelkomt Budgetplan een nieuw merk en daarmee een nieuwe manier van koken die het leven gemakkelijker en mooier maakt: BORA. Dit merk staat voor een unieke techniek met een aantrekkelijk design: een afzuigkap boven uw hoofd behoort tot het verleden en staat ook nog eens fraai in uw keuken!

Binnenkort online, NU te zien en te bestellen bij Budgetplan Keukens. Kom langs in de winkel in Ridderkerk! 

BoraBora

Welke Bora afzuigsystemen zijn er?

Het merk Bora biedt vier verschillende afzuigsystemen: Bora Basic, Bora Classic, Bora Professional en de Bora Pure. Bij Budgetplan bent u aan het juiste adres voor de Bora!

BORA Pure

De Bora Pure is de nieuwste lijn kookplaten met afzuiging van Bora. De Pure zijn kookplaten met een minimalistisch design en een zeer laag geluidsniveau. Waar het afzuigrooster voorheen nog uitstak, beschikt de Bora Pure over een strak oppervlak en loopt het rooster gelijk over op het kookvlak. Daarnaast beschikt de Pure over automatische regeling van de afzuiging, waardoor u zich alleen nog maar hoeft richten op het koken.

Bora Pure
Bora Pura

Verschil tussen PURU en PURA
In de Pure-lijn zijn er twee verschillende modellen aan te schaffen: de Puru en de Pura. Het verschil is simpel; de Puru is alleen geschikt voor recirculatie en de Pura alleen voor luchtafvoer. Bekijk dus voor aanschaf of u uw kookluchtjes moet afvoeren naar buiten, of dat u gebruik moet maken van recirculatie. 

Personaliseer uw eigen BORA
Het afzuigrooster van de Bora Pure is beschikbaar in verschillende kleuren: zwart, mintgroen, lichtbruin, blauw, donkerrood en oranje. Zo kunt u uw eigen BORA PURE systeem personaliseren door eenvoudig persoonlijke accenten te leggen en te laten uitvoeren naar uw eigen mood.

Alle voordelen van de BORA PURE op een rijtje:

  • Intuitive sControl-bediening: verticale slider
  • eSwap: geuren worden geneutraliseerd dankzij actieve-koolfilter
  • Uiterst stil
  • Eenvoudig reinigen
  • Extra groot kookoppervlak
  • Minimalistisch design
  • Automatische regeling van de afzuiging

BORA Basic

De Bora Basic is een perfect instapmodel voor een mooie prijs met 4 kookzones en is gemakkelijk in te bouwen en te bedienen.

Bora BasicBora Basic
Bora Basic Bora Basic

BORA Classic

De Bora Classic heeft een ander design, die u zelf kunt aanpassen aan uw eigen individuele kookwensen- en behoeften. U kunt dus uw eigen kookveld en afzuiging combineren: denk bijvoorbeeld aan een Tepan-grill, een inductiewok of een gaskookvlak. Met de Bora Classic heeft u, naast een sterk staaltje kwaliteit en techniek, een ware eyecatcher in uw keuken!

Bora ClassicBora Classic
Bora ClassicBora Classic

Keuzestress: BORA Classic of BORA Basic?

BORA is nu beschikbaar in de winkel en binnenkort online leverbaar! Kom naar de winkel om de BORA modellen te bekijken. Onze verkoopadviseurs zitten klaar om samen met u te kijken welke keuze het beste bij u past:
Bora Basic of Bora Classic

Bora ClassicBora Classic
Bora BasicBora Basic

Bekijk HIER alle kookplaten met geintegreerde afzuigsystemen!

Contactgegevens BORA

CONTACT OPNEMEN MET DE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Tel: 0031 4127 450 44

E-mail: service.nl@bora.com

Opmerking: De servicehotline vann BORA is internationaal bereikbaar via het netnummer 00800. Bellen is gratis vanuit alle landen.

Back to top