Budgetplan.nl maakt gebruik van cookies, zodat wij deze website nog persoonlijker voor u maken. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u het hier mee eens bent. - Meer weten? Bekijk onze cookiepagina - verberg deze melding

Advies over keukens

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een nieuwe keuken?

Bij het kiezen van een keuken komen verschillende onderdelen kijken. Om u daarbij te helpen geven wij u een aantal tips om tot de perfecte keuken te komen. ONLINE KEUKENAFSPRAAK OF OFFERTE CHECK & VERGELIJK? KLIK HIER!

Keukens

Materialen keukenbladen

Een keuken bestaat altijd uit verschillende materialen. Alleen al bij het keukenblad kunt u kiezen uit verschillende materialen. De meest voorkomende keukenblad materialen kunt u hieronder vinden, met daarbij de belangrijkste eigenschappen:

Keukenbladen materialen

Nieuwe keuken kopen, waar moet u nog meer op letten?

Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden als u op zoek bent naar een nieuwe keuken. Hieronder veelgestelde vragen waar u rekening mee moet houden

Keukens

Welke keukenopstellingen en keukenkastjes zijn er mogelijk?

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om keukenopstellingen en keukenkastjes. Denk aan hoekkeukens, rechte keukens of een kookeiland. Ook de afwerkingen van keukenkastjes en deuren zijn divers, zoals een geheel greeploze keuken of een klassieke keuken met sierlijke grepen.

Verschillende keukenstijlen: voor ieder wat wils

Bij Budgetplan Keukens bieden wij verschillende keukenstijlen aan. Moderne keukens hebben vaak strakke lijnen en hebben greeploze kasten. Industriële keukens hebben een stoere en robuuste look en is de keukenstijl van dit moment. Landelijke keukens, ook wel klassieke keukens genoemd, hebben een warme en knusse uitstraling. Zo is er bij Budgetplan Keukens altijd wel een keukenstijl die bij u past!

Back to top