• OUDJAARSDAG GEOPEND VAN 10:00 - 17:00 UUR
  • PROFITEER NU NOG VAN DE HUIDIGE PRIJZEN VAN 2022; wacht niet te lang met bestellen!
service text

Bosch DHZ5325 recirculatieset restant model

Bosch DHZ5325 recirculatieset restant model

Dit product is helaas uitverkocht.

Dit product is helaas niet meer leverbaar of is vervangen door een nieuw model.

Meer informatie? Wij adviseren u geheel vrijblijvend voor een passend alternatief. Kom langs in de winkel of bekijk hieronder een aantal alternatieven, speciaal voor u geselecteerd.

Productomschrijving

De Bosch DHZ5325 is een recirculatie-startset om uw afzuigkap geschikt te maken voor gebruik zonder afvoer naar buiten. Hierbij wordt de afgezogen lucht na filtering schoon terug geblazen in de keuken. Kookgeurtjes worden geneutraliseerd door middel van dit koolstoffilter. Wij adviseren afhankelijk van het gebruik van uw afzuigkap dit filter elke 6 tot 8 maanden te vervangen!

Dit startset is niet universeel toepasbaar, controleer aan de hand van uw gebruiksaanwijzing welk type koolstoffilter u nodig heeft!

  • Dit recirculatie-startset is o.a. geschikt voor de volgende afzuigkappen:
    • Bosch DWB09W452 wandschouw afzuigkap
    • Bosch DWB06W452 wandschouw afzuigkap
    • Bosch DWA097A50 wandschouw afzuigkap

Restant model producten betreffen ongebruikte apparaten met volledige garantie die wij zonder verpakking rechtstreeks inkopen bij de fabrikant. Bij binnenkomst controleren wij deze op cosmetische beschadigingen zoals een deukje of een krasje. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van deze aanbiedingen, neem dan gerust contact met ons op zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer DHZ5325 restant model
Voorraad0
Back to top